Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Acțiune împotriva purtării măștilor la școală. Grupul de părinți le-a numit ”școli de corecție”

Măști sau ”școli de corecție” – este întrebarea pe care și-au pus-o părinții unei școli în cadrul unei acțiuni ample pe care o puteți urmări și pe video.

măști sau Școli de corecție

Un grup de părinți din Alba Iulia au participat, luni seara, la o acțiune menită să atragă atenția asupra faptului că nu sunt de acord cu purtarea măștilor de către copii în școli.

”Am organizat un manifest, manifestul părinților împotriva ”școlilor de corecție”. Mulți părinți astăzi prezenți au avut aceeași părere referitor la purtarea măștilor în școli, este foarte traumatizant pentru copii.”

Măști sau ”școli de corecție”

”Am organizat un manifest, manifestul părinților împotriva <școlilor de corecție>. Mulți părinți astăzi prezenți au avut aceeași părere referitor la purtarea măștilor în școli, este foarte traumatizant pentru copii.”

Citește și:

Medic: Purtarea măştilor la copii. Răul pe care îl face inspiraţia propriilor toxine

”Guvernul nu a venit cu un studiu științific, să ne explice care este efectul purtării măștilor de către copii, pe termen scurt sau lung, nu avem un studiu care să ne confirme că purtarea măștilor chiar ajută la pevenția împotriva acestui virus”, a spus una dintre participantele la acțiune.

În opinia acesteia, ”copiii merită și trebuie să fie prezenți în școli, să respire liberi, să învețe, să vadă fața învățătorilor, profesorilor, mimica lor, să știe să fie atenți, să poată să respire liber”.

Ea a mai spus că ministrul Educației nu a consultat, pe niciunul dintre părinți

”Au fost expuși foarte mulți copii care sunt astmatici, cu diferite probleme de sănătate. Au fost trimiși pur și simplu către școala online care este o durere de cap continuă pentru părinți, este foarte greu. Din punctul meu de vedere, este o aberație”, a mai spus participanta la acțiune. Video și articol integral pe alba24.ro.


Citește și:

Directorul OMS în Europa, Hans Kluge. Va trebui să respectăm toate măsurile și regulile sociale impuse de OMS și de guverne

Medic: Purtarea măştilor la copii. Răul pe care îl face inspiraţia propriilor toxine

Declarații oficiale șocante: Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu se va încheia niciodată – obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

Sex cu mască. Recomandări oficiale în Era Distanțării

La Sofia, bulgarii au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Dați de știre tuturor, pe 19 septembrie avem întâlnire în Piața Universității. În cușcă și cu botniță! Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share