Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Avertisment pentru flasnete

Mari Jeanne Ion

La cat de bun a fost internetul pentru coagularea nemultumirilor, atat de nociv si plin de mizerii este acum. Unii lanseaza tampenii si minciuni pe online, apoi astea sunt preluate si tocate la televizor.

Unul cu un blog in care vad ca vorbeste mai ales despre chinezi, scrie acum ca presedintele ar fi demisionat. Altii cauta morti pe campuri, ascunsi – chipurile – de ochii publicului. Altii incearca sa-i spele imaginea lui Dan Diaconescu la televizor (ma scuzati, ce are sula cu prefectura?!?). Altii scriu ca medicii nu fac fata, ca nu vor sa trimita ranitii in strainatate ca sa fie salvati. Apoi, cand descopera ca unii nu rezista la transport revin si spun ca-i prea tarziu. Oameni care nici nu stiu unde sunt splina sau pancreasul si la ce ne trebuie ele, daca-i intrebi. Brusc toata lumea e specializata in “mari arsi” fiindca a citit pe internet!!! Apoi se toaca marunt toate cele scrise, prin platouri. E o nebunie generalizata si nu stiu cum ar putea oamenii normali sa ramana cu o informare corecta in urma acestor mizerii. Asa se face, de fapt, dezinformarea. Premeditat. Ca la manual. Trolii au intrat in priza si flasnetele cred ca au luat forma scaunelor din decorurile de talk-show.
Am vazut, insa, ca pe online sunt si jurnalisti normali care incearca sa mentina adevarul si lucrurile reale la suprafata. Sper sa reuseasca dar valul nebuniei e foarte mare. Ce ii sfatuiesc pe cei care ies cu sinceritate si din convingere in piata e sa inchida naibii televizoarele! Asa ceva n-am mai pomenit, atata manipulare. Nu veti reusi sa schimbati nimic in tara asta daca veti asculta dezinformarile astea si le veti da crezare. Pana la urma, exact asta e scopul pentru care sunt aruncate pe piata: sa va deturneze atentia si sa ramana, cocotati pe scaune si muscand hulpav din bugete, tot ei!

Mari Jeanne Ion

Distribuie acest articol Oficial Media
Share