Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ce FILME NOI vom putea vedea online in 2015

Pentru cinefili, o săptămână trece greu fără un film nou. Cei interesaţi de filme noi online pot consulta lista de mai jos. Am încercat să trecem în revistă cele mai importante titluri ce vor fi lansate în 2015, în funcţie de importanţa lor şi de actorii ce vor juca în ele, scrie go4it.ro.

Ex Machina – 23 ianuarie 2015

Ce se întâmplă când inteligenţa artificială devine atât de complexă încât este aproape imposibil de deosebit de intelectul uman.

Filmul prezintă experienţa avută de un tânăr programator ales să participe într-un experiment gândit să testeze ultimele descoperiri în domeniul inteligenţei artificiale, evaluând calităţile umane exprimate de un A.I. experimental construit în forma unui personaj feminin extrem de atrăgător.

Fast and Furious 7 – 3 aprilie 2015

Filmul continuă seria de succes Fast and Furious, avându-i pe Vin Diesel şi Paul Walker în roluri principale. Cu cazierul curat şi înconjuraţi de prieteni, cei doi protagonişti Dominic Toretto şi Brian O’Conner încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, dând startul unei noi runde de aventuri în afara legii.

Amânat aproape un an din cauza decesului actorului principal Paul Walker, Fast and Furious 7 va avea premiera în cinematografe în data de 3 aprilie 2015.

When Worlds Collide – 2015

Ţinută secret până în ultime clipă, vestea că civilizaţia umană este pe cale să fie exterminată în urma coliziunii cu o planetă rămasă până atunci necunoscută, care tocmai a pătruns în sistemul solar şi se află pe o traiectorie de coliziune cu pământul, creează o isterie de proporţii biblice. Când totul pare pierdut, descoperirea unui astronom privind existenţa unei a doua planete capabilă să suporte viaţă terestră dă startul unui efort colosal pentru construirea cât mai multor rachete capabile să transporte un mic grup de oameni şi mostre din fauna terestră, în speranţa de a împiedica astfel extincţia totală a rasei umane.

Terminator: Genisys – 3 iulie 2015

Având acţiunea fixată în lumea post-apocaliptică a anului 2032, Terminator: Genisys îl are ca protagonist pe John Connor, în rolul de lider al rezistenţei – ultima redută rămasă în calea supremaţiei absolute a maşinilor controlate de SkyNet. Pus în faţa unei ofensive de amploare ce ar trebui să se desfăşoare pe ruinele oraşului Los Angeles, Connor are îndoieli privind viitorul ce îl aşteaptă şi şansele sale de reuşită. Temerile îi sunt confirmate de informaţiile obţinute de spioni, dezvăluind pregătirile făcute de SkyNet pentru lansarea unui contraatac neconvenţional, purtat simultan pe mai multe planuri temporale, în prezent, trecut şi viitor.

Mad Max: Fury Road – 15 mai 2015

La fel ca originalul Mad Max, Fury Road poziţionează acţiunea în peisajul deşertic ar unei lumi post-apocaliptice, ai cărei supravieţuitori duc o viaţă nomadă şi sunt nevoiţi să lupte constant supravieţuire şi asigurarea celor mai banale resurse necesare traiului zilnic. Însă cele mai înverşunate bătălii sunt duse de către doi rebeli aflaţi mereu pe fugă, dornici să restabilească ordinea în această lume dominată de haos.

Aceştia sunt Max, un luptător pornit să răzbune moartea soţiei şi a copilului său, respectiv Furiosa, o femeie convinsă că singura ei şansă de supravieţuire este traversarea deşertului înapoi către locul unde a copilărit.

Assassin’s Creed – 7 august 2015

Un barman cu o viaţă aparent banală este răpit de membrii unei corporaţii şi obligat să suporte torturile unei maşinării numită “The Animus”, proiectată pentru a stoarce amintiri din trecutul îndepărtat, trăite de strămoşii celui aflat în examinare. În cazul de faţă, barmanul nostru este descendentul unei vechi bande de asasini, care s-au ocupat cu procurarea de obiecte extrem de valoroase pe care liderii corporaţiei moderne încearcă să le recupereze.

Realizat ca o ecranizare a seriei de jocuri Assassin’s Creed, foarte apreciată printre fanii genului, filmul cu acelaşi nume va avea premiera în cinematografe după jumătatea acestui an.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">