Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Comitetul Judeţean Pentru Situaţii De Urgenţă Dâmboviţa- Actualizari situatie apa Pucioasa

 

 pucioas

Institutia Prefectului Dambovita a trimis pe adresa redactiei un comunicat de presa prin care informeaza faptul ca, având în vedere sedința extraordinară a Comitetul Judeţean Pentru Situaţii De Urgenţă Dâmboviţa din data de 15.02.2016, ora 14.00, prin adoptarea Hotărârii nr.8, au fost luate următoarele masuri:

 

  1. În absența unei surse alternative de alimentare cu apă potabilă a populației din orașul Pucioasa, comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele, Doiceşti, DSP Dâmbovița recomandă populației să consume apă numai după fierberea circa 10-15 minute și răcirea acesteia. Informarea populației se va face de către comitetele locale pentru situații de urgență. De asemenea, unitățile sanitare cu paturi vor fi aprovizionate cu apă potabilă, de către unitățile administrativ teritoriale, cu mijloacele din dotare.
  2. Unitățile administrativ teritoriale în cooperare cu Filiala Crucea Roșie Dâmbovița, vor distribui apă plată îmbuteliată mamelor care alăptează, din localitățile afectate.
  3.  Se mențin în vigoare măsurile privind monitorizarea permanentă a calității apei, pană la identificarea unei soluții de remediere.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share