Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cristian Stan: Fără sloganuri și fără falsitate, suntem recunoscători pentru un an administrativ bun, concretizat în multe și utile proiecte

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a transmis un mesaj la finalul anului 2023, cu precizarea că
din punct de vedere administrativ s-au realizat multe proiecte, cu încercarea de a fi corecți în distribuția eforturilor financiare pe toate planurile.
”Fără sloganuri și fără falsitate, suntem recunoscători pentru un an administrativ bun, concretizat în multe și utile proiecte. Un an cu investiții în toate domeniile, fără să vitregim pe nimeni, încercând să fim corecți în distribuția eforturilor financiare pe toate planurile.
 Suntem o comunitate frumoasă. Și asta se vede în relația bună pe care am construit-o, administrație – cetățean, o legătură pe care se bazează tot efortul nostru. E simplu: fără sprijin din partea dumneavoastră, fără inițiative și observații, fără răbdare, nimic n-am fi putut face. Și pentru asta vă sunt recunoscător! Sunteți aliatul nostru cel mai puternic.
2023 a fost un an bun pentru orașul nostru. Suntem în aceeași frumoasă transformare care ne face mândri când suntem dați exemplu, am reușit să facem să funcționeze un anume mod de lucru în administrația locală, eficient, serios, corect. De aici, depinde doar de noi să-l păstrăm. 2023 a fost bun și vă mulțumim!”, a precizat Daniel Cristian Stan pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share