Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Democrația și statul de drept au fost înghețate. Manifest public al unui avocat renumit

De ieri, în urma deciziei urgentiștilor, a excepționaliștilor și a politicienilor din comitetul minunilor și al luminilor expertizei plandemice, Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, iar imm-urile au fost condamnate la faliment. Plus mall-urile.

Excrocheria covid

Democrația și statul de drept au fost înghețate.

Nu se mai permit proteste cu mai mult de 100 de persoane, și alea cu pașaport sanitar asupră-le. E logic ca, dacă te duci la un protest contra pașaportului sanitar și contra tuturor mizeriilor totalitariste aduse de pandemia de prostie și ipohondrie care ne-a sufocat, trebuie să deții in pașaport sanitar.
Singurul eveniment politic unde este permisă participarea în sală a unui număr de 5000 de persoane, plus președintele republicii, cu tot alaiul său de sepepiști, este congresul penele de întronizare a lui Cîțu. Importanța galactică a congresului necesita o dispensă de la comandantul acțiunii, Arafat pe numele său (asta dacă ați uitat cine e jupânul la noi). E logic ca numărul persoanelor care ar intenționa să îi cadorisească pe măreții politicieni peneliști (veniți din toate colțurile țării să și-l facă șăf pă cel mai bețiv dintre ei) cu niște ouă și roșii stricate să fie mai mic de o sută. Oricum, mai mic decât numărul jandarmilor puși să îi amendeze sau să îi bată, la nevoie., scrie Avocat Gheorghe Piperea.

Acum, despre faliment.

În spațiile de agrement, sport, cultură și învățământ, în horeca și în instituțiile publice nu se mai poate intra decât în număr mic (maxim 1000, 300, 200 sau 150, în funcție de spațiu, sau maxim 30% din capacitate, pe stadioane, maxim 3-4 în spațiile de cult, zero, de preferință, la procesiunile și pelerinajele religioase) și numai pe bază de pașaport sanitar (verde, după terminologia tâmpit-ipocrită a noii normalități).
Testele sunt valabile un timp foarte scurt – 24 sau 72 de ore, în funcție de deosebit de fiabilele și precisele teste de pe piață. Dar nu te duci la cinema pentru un film de 25 de lei sau la restaurant pentru un prânz de 100 de lei plătind un test de 200-450 de lei. Nici la sala de sport, nici la teatru, nici la club, nici la drive-in (da, chiar și a acest tip de distracție e reglementat strict).
Vindecarea de “această boală nenorocită” nu e luată în calcul decât dacă ai făcut-o recent și numai dacă te-a anunțat oficial dsp. Cei care au trecut prin boala mai devreme de aprilie 2021 și cei care nu sunt în evidența dsp, chiar dacă au mulți anticorpi, dovediți, nu pot primi certificatul “verde” liberator.

Ce rămâne?

Evident, inocularea cu serul experimental, dar numai dacă ai schema completă de cel puțin 10 zile.
Unu – schema completă va însemna, curând, cel puțin 3 doze, și nu doar două/una, în funcție de serul ales/disponibil. Atenție că pe stoc, acum, mai sunt doar 3,7 mil doze.
Doi – nu ai drepturile și libertățile aferente concesiunii mărinimoase pe care o face Arafat deținătorilor de nazipass decât după 10 zile de la schema completă. Adică 10 + 21 de zile, minimum. Cei care ar alerga acum după zertifikatul ausweiss ar putea să meargă liber pe străzi și în mall-uri și la dineuri cu proști de-abia după aloen. S-ar putea, totuși, să prindă blacfraierdei. Chestia e că cei 5 milioane de potențiali deținători de nazipass (care, azi, la nivel național, au schema încă_completă) conțin un mare număr de seniori, care vor fi nevoiți curând să ia și doza a treia pentru completarea schemei. Persoanele tinere cu schema (încă) completă, probabil 3 milioane la nivel național și un milion la nivel de București și zona metropolitană, vor trebui să țină în spate toată industria. Să muncească triplu, să consume cam dublu și să consume scump (pentru că neguțătorii trebuie să scoată și ei profit de undeva), să achite taxe, impozite, contribuții și facturi majorate, din salarii erodate de inflație. Până când vor pica infectați cu variantele la zi ale agentului patogen. Sau de epuizare (burn out).

Iată tsunamiul de falimente.

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

Victimele Vaccinurilor Covid au ieșit în strada la New York. ”Câți trebuie să mai moară ca să vă opriți?!”

Epidemiolog prof.dr. Geza Molnar: Impunerea vaccinării înseamnă dictatură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share