Diana Șoșoacă anunță o nouă Revoluție pe 7 martie. ”Românii nu mai suportă restricțiile și o nouă stare de urgență” declară senatoarea

Diana Șoșoacă anunță o nouă Revoluție pe 7 martie. Senatoarea a anunțat public că îl așteaptă duminică și pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, la cele mai mari proteste din acest an. Diana Șoșoacă a mai precizat că la aceste proteste nu se va purta mască, ”Românii nu mai suportă restricțiile și o nouă stare de urgență” declară senatoarea.

Revoluție pe 7 martie

Diana Șoșoacă amenință cu o nouă Revoluție, dacă se va institui din nou stare de urgență în România

Covidul împarte românii în două după ce Diana Șoșoacă, senator independent, amenință că în România va fi o nouă Revoluție dacă se va institui din nou stare de urgență din cauza coronavirusului, scrie rtv.net.

Diana Şoşoacă, senatoarea exclusă din AUR, a declarat la România TV, că ar putea izbucni o nouă revoluţie dacă va fi decretată încă o dată starea de urgenţă. De asemenea, parlamentarul a susţinut că „România nu mai este suverană„.

Revoluție pe 7 martie – Românii nu vor sta cu mâinle în sân la o nouă decretare a stării de urgență

Senatoarea Diana Şoşoacă a precizat că o nouă decretare a stării de urgenţă din cauza coronavirusului ar scoate România în stradă.

România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de plandemie şi de mascaradă.

Trebuie precizat că numărul susținătorilor Dianei Șoșoacă este din ce în ce mai mare, există grupuri de sute de mii de români care nu cred nimic din toată această maimuțăreală care le afectează viețile, ba mai mult, nimic din ceea ce se întâmplă nu are nicio logică. Ei s-au alăturat senatoarei în lupta pentru eliberare.

La nivel mondial au existat mii de specialiști care au avertizat că nu se susține nicio măsură medicală din cele avansate de un an de zile. Nici referitor la numărul de decese covid, nici la relevanța testelor, nici la purtarea măstii și nici la eficiența vaccinării. În plus de atât, spitalele au fost închise fără motiv pentru a nu se ști ce se întâmplă în interior. În acest sens au fost organizate grupuri de avocați pentru un  nou Tribunal Nuremberg II.

Informează-te corect! Vino pe canalul Telegram al echipei Oficial Media!


Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

O informație corectă! Susține proiectul ADEVĂR PENTRU CITITOR! 

LIFE-STYLE

POLITICĂ

CULTURĂ

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share