Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Senatoarea Șoșoacă are voie să intre peste Guvern și orice instituție a statului

DE CE SENATOAREA DIANA ȘOȘOACĂ ARE DREPTUL SĂ INTRE ÎN INSTITUȚIILE STATULUI: ART. 109 DIN CONSTITUȚIE! ORICE PARLAMENTAR ARE ACEST DREPT!

DE ASEMENEA, EUROPARLAMENTARUL CRISTIAN TERHEȘ!

Senatoarea Diana Șoșoacă are dreptul constituțional să intre în ORICE INSTITUȚIE GUVERNAMENTALĂ în temeiul art. 109 (1) din Constituție – ”Guvernul răspunde în fața Parlamentului pentru întreaga sa activitate.” Această răspundere conferită de Constituție este generică și nelimitată.

Procedurile prevăzute de Constituție (moțiunile, interpelările, comisiile de control etc.) NU SUNT LIMITATIVE.

Un senator sau deputat își exercită mandatele în numele poporului (art. 69 din Constituție), prin urmare dincolo de chestiunile procedurale prevăzute de lege și chiar Constituție, care la rândul lor izvorăsc din VOINȚA POPORULUI. Din această rațiune deputații și senatorii au vocația de a modifica legile și propune poporului modificarea Constituției!

Mandatul de europarlamentar al lui Cristian Terheș izvorăște, de asemenea, din Constituție și Tratatul UE, care au ca fundament suveranitate poporului.

Guvernele, miniștri, alți funcționari publici guvernamentali nu se pot sustrage răspunderii în fața popoarelor pe perioada guvernării, iar deputații și senatorii au dreptul și obligația să-și exercite în mod activ și eficient mandatele în mod continuu!

Dorința guvernelor de a exclude controlul parlamentar plenar și să nu răspundă astfel în fața poporului, înseamnă instaurarea DICTATURII!

ATENȚIE! 1) Parlamentarii ”sunt în serviciul poporului” și ”orice mandat imperativ este nul” (art. 69): PARLAMENTARII NU SUNT ÎN SLUJBA PARLAMENTULUI, CA INSTITUȚIE!; 2) Parlamentul ca instituție exercită ”suveranitatea poporului” (art. 2 și art. 61), fără a se confunda cu parlamentarii care ”sunt în serviciul poporului”! Parlamentarii, deși fac parte din parlament, nu se confundă cu instituția parlamentului, sunt instituții constituționale personale cu propriile drepturi și obligații.

Sursa: Aurelian Pavelescu, președinte Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat


Citește și:

Ca la noi la nimeni! Jandarmii au săltat polițiștii și i-au băgat în dubă

Raed Arafat se pregătește de valul III. Șeful DSU vrea cât mai mulți români vaccinați

Declarația zilei: CĂRBUNELE NU ARE NICIUN VIITOR!

CEA MAI MARE FRAUDĂ DIN ISTORIE s-a bazat pe un test neconcludent și a declarat bolnavi „pe presupunere”

Diana Șoșoacă a descins în Valea Jiului: Senatoarea cheamă la proteste masive de stradă împotriva ‘ASASINILOR de la putere’


Citește și:

Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Relansarea partidului Pro România – Adrian Țuțuianu

Mucii de Wuhan de la presupunerea rezonabilă la cauza coincidentă. Test de inteligență pentru idioți

Cristian Tudor Popescu: Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Dacă face ceea ce a spus că are de gând să facă, asta va fi

Ultimele știri:

Care este orașul imun la coronavirus. Studiul efectuat a dovedit o imunitate de lungă durată

Condiții de susținere a examenului de admitere în școlile de subofițeri jandarmi

Tragedia de astăzi aduce semne de întrebare. Copilul mort la școală trebuia să poarte mască?

Dispar salariile de mii de euro din sistemul bugetar. Ce instituții publice sunt vizate

Declarații:

Dezvăluiri șoc: Legal nu există decese DE covid. Cel mai mare criminalist român numește pandemia ”o înțelegere între oameni particulari”. ”Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. Punct.”

Decizie de urgență! Autoritățile au oprit rapelul Pfizer după ce 46 de rezidenți ai unui azil din Spania au decedat după vaccinare

Life Style:

Tu știi ce vrei de la o relație? Iată 4 lucruri care te ajută să-ți dai seama cum să fii mai aproape de iubirea perfectă

Psiholog: De ce fugim după oameni stabili emoțional?

Îți este dor de o vacanță, dar te sperie încă pandemia? Iată cum poți călători în siguranță

Distribuie acest articol Oficial Media
Share