Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

DJ-ii care susțin cauze umanitare prin intermediul mix-urilor LIVE

În urmă cu două săptămâni, întreaga echipă Event Sound Dj, împreună cu Victor Stan, au început să realizeze emisiuni cu mix-uri live oferite de către DJ-ii Event Sound Dj, pentru a susține cauze umanitare.

Cu pași repezi au fost găsite elemente noi ce au dus la îmbunatățirea acestei emisiuni, atrăgând cu rapiditate și parteneri ai acestui proiect, precum Flight Festival. Mai important este faptul că în data de 04 Aprilie, emisiunea celor de la Event Sound DJ susține o strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Paul, un tânăr de 17 ani care are nevoie de ajutorul nostru.

Aceasta este povestea lui Paul cu mențiunea ca acum i se prelevează celule pentru un posibil transplant sau autotransplant.

“Bună seara prieteni, cunoașteți toți povestea lui Paul, un băiat de 17 ani diagnosticat acum 2vani cu limfom hodkin.

Din păcate nici în Italia nu am reușit să scăpăm de probleme, fiindcă recidiva a fost una puternică iar acum la ultimul Pet Ct efectuat, am aflat că0 o parte din tumora s-a calcificat, iar o mică parte rămasă, captează substanța de contrast, adică este activă.

Avem din nou nevoie de ajutorul dumneavoastră deoarece șederea noastră în Italia se prelungește, iar autotransplantul nu se mai face.

Vă rog din suflet să ne ajutați, ca noi împreună cu dumneavoastră să putem salva viața copilului meu. Povestea lui.Paul începe asa: În anul 2002 ne-a binecuvântat Dumnezeu cu un copilaș pe care ni l-am dorit nespus. Mare ne-a fost bucuria când a venit pe lume, dar această bucurie nu a ținut mult deoarece în urma unui control medical, am aflat că fiul meu are hidronefroza congenitală bilaterală și necesită operație.

A fost un șoc pentru noi ca părinți și a început coșmarul de umblat pe la medici din oraș în oraș, din spital în spital până la vârsta de 6 ani când am găsit un medic care să-l opereze, deoarece această operație era riscantă pentru viața lui, nici un doctor nu a vrut să o facă. Au urmat alți ani de monitorizări  continue,  iar la ceva timp am mai primit un diagnostic crunt care urma să mai.necesite alți ani de umblături și tratament ni s-a pus diagnosticul de Nanism hipofizar.

.In luna iunie 2018 vazand starea in care a ajuns fiul meu am hotarat sa plec cu el la spitalul din Istambul spitalul universitar Acidabem Atakent pentru investigatii si eventual tratament .Acolo in urma mai.multor investigatii a reiesit ca fiul meu era in remisie a bolii dar cu toate astea mai necesita inca 3 cure de cate 10 zile de chimioterapie dar care costau 40000 de dolari bani pe care noi ca familie nu-i aveam deoarece singurul membru din familia mea care poate lucra este sotul meu.

In luna decembrie 2018 am efectuat un pet ct de control la care a reiesit ca boala fiului meu a recidivat si a fost nevoie sa plec din nou cu el dar de data asta am ales sa plec in Roma cu.copilu,l deoarece auzisem ca cei de la spitalul Bambino Gesu sunt cei mai buni din lume.

Acum suntem tot la spitalul Bambino Gesu dar din pacate tratamentul efectuat nu a dat rezultatele mult asteptate adica remisia bolii pentru a putea face acel autotransplant si este nevoie sa incepem alt tratament de durata.Avem nevoie neaparata de sprijinul si ajutorul d voastra atat financiar cat si moral.

Va rog mult sa ne ajutati chiar si cu un leu pt noi conteaza mult acel un leu poate face diferenta intre o viata normala si o viata chinuita.Va multumesc mult.

Donatiile se pot face in nr de cont RO58 BRDE360SV14681473600.Vreau sa va spun ca avem nevoie de 600 euro lunar pt cheltuielile de cazare transport bani pe care noi nu i avem si va rog pe d voastra cei care ne puteti ajuta sa o faceti.

Am scris tuturor fundatiilor si ascociatiilor pt a ma ajuta dar nimeni nu a vrut sa ma ajute d voastra sunteti singura noastra speranta.Sederea noastra in Italia pt tratament va fii pana in 2ani de zile .Va multumesc.din suflet.”

Puteti sa ascultati si sa discutati salvarea lui Paul pe pagina Event Sound DJ, sâmbătă de la ora 20 pe pagina de Facebook.

Strângere de fonduri realizată cu sprijinul grupului MMTCG și Event Sound DJ.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share