Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dr. Monica Pop: E normal sa spui asemenea neadevăr populației? Ce se întâmplă cu cei vaccinați

Monica Pop este revoltată, după ce autoritățile au transmis că persoanele vaccinate nu mai transmit infecția de coronavirus! Medicul oftalmolog contrazice cele spuse de autorități și susține că românii sunt supuși unor dezinformări majore!

Monica Pop este scandalizată de faptul că autoritățile susțin că vaccinații nu mai transmit boala

Monica Pop a spus că persoanele vaccinate nu sunt scutite de boală, ci vor putea face o variantă mult mai ușoară a bolii. Dar dacă se îmbolnăvesc chiar și cei vaccinați, atunci aceștia transmit automat mai departe infecția, spune medicul.

”Cum e posibila dezinformarea ca după vaccinare nu se mai îmbolnăvesc?! Indiferent cine susține asta şi ce baza invoca! INSP-UL a anunțat public acum câteva zile ca 7000 (șapte mii)  de romani vaccinați, unii cu rapel, au făcut boala COVID !!! Si atunci?! Acum dl Col Dr. Gheorghiță spune ca sunt peste 13.400 de testați pozitiv după primul vaccin si peste 1850 după rapel ! Au făcut boala! Deci?!

Citește și:

Se știu si exemple de persoane publice vaccinate, cu rapel, care au făcut COVID după vaccin ( inclusiv după rapel). Col. Dr. Gheorghița are dreptate si surse sigure, doar e șeful campaniei si strategiei de vaccinare! De ce se spune altceva??!! De ce atâta dezinformare ??!! Se tem că vor rămâne cu vaccinurile? Sau??!! E normal sa spui asemenea neadevăr populației??!! Cu ce scop??!! Si, cum sa poți spune ca un infectat vaccinat nu transmite??!! Daca e infectat, cum nu transmite??!! Nu e tot INFECTAT??!!”, a spus Monica Pop.

Medicul spune că vaccinații nu sunt scutiți de boală

Monica Pop vine cu argumentul recunoscut și de autorități. Au fost foarte multe cazuri de persoane vaccinate care s-au îmbolnăvit de coronavirus, chiar și pacienți care au făcut și rapelul, cel de-al doilea vaccin împotriva coronavirusului.

Infectații nu sunt la fel??!!  Că fac forme mai blânde, da, aceasta e menirea vaccinurilor in toate bolile virale!  Dar, NU e real că nu se mai îmbolnăvesc! Iar, daca “nu se îmbolnăvesc”, ce sa transmită??!! Si din formularea acestui anunț se deduce simplu care e realitatea”, a mai spus medicul Monica Pop.

Soluție pentru HoReCa

Monica Pop a vorbit și despre domeniul HoReCa și vine cu niște recomandări pentru ca restaurantele să-și poată continua activitatea în siguranță, iar oamenii să aibă încă un loc demuncă în domeniul ospitalității.

”Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus. Ceea ce face vaccinul este să protejeze ca pacientul să facă o formă ușoară, dar de boală nu scapă. Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva cu corona ia boala. Deci sugestia este că acei oameni ( n.r Horeca) să ceară test negativ sau să îl facă la intrare”, recomandă medicul Monica Pop.

“Vaccinarea este soluția. Asta este ceea ce se comunică politic tot timpul și ar trebui spus oamenilor corect pentru că, oamenii nu știu lucrurile astea. Cred că dacă au făcut vaccinul, gata nu mai fac boala. Nu este adevărat! Fac boală ușoară dar o transmit altora. Dezinformările duc la neînțelegeri și la lucruri care se spun și care nu sunt reale”, a mai spus medicul Monica Pop.

sursa: impact.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share