Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

FILMUL spectacolului- DRACULA reintoarcerea

10923666_809689019067176_142593404367112993_n

Timp de mai bine de un an de zile, Primăria Municipiului Târgoviște a susținut promovarea Fostei Cetăți de Scaun din punct de vedere cultural și istoric prin spectacolele intitulate „Vlad Voievod Drăculea” și „Dracula – Reîntoarcerea”, ce au avut reprezentațiile în iunie, respectiv, în septembrie 2014.

Aceste evenimente, precum și multe altele, au reprezentat atât o aducere în prim planul opiniei publice târgoviștene și naționale a importanței susținerii apartenenței numelui marelui voievod Vlad Țepeș Dracula la orașul Târgoviște, cât și readucerea lui în circuitul turistic național și internațional.
Fiecare dintre cele două spectacole în cauză, beneficiază de câte un film realizat de o către o echipă de profesioniști și vor sta la baza materialelor de promovare a instituțiilor ce gestionează imaginea Voievodului Vlad Dracula la nivel local. Încrederea pe care municipiul Târgoviște a acordat-o trupei Lupii Albi nu a fost în zadar, rezultatele fiind unele de durată. Realizarea celor două spectacole și filmele acestora, pastrează nealterat firul istoric, inserează momente de divertisment contemporan, asociază mari actori ai scenei românești cu orașul nostru și, nu în ultimul rând, cu fiecare reprezentație sau vizionare, Târgoviștea este alipită de numele Dracula.

Lansarea oficială a celui de-al doilea film al acestor colaborări, “Dracula – Reîntoarcerea”, va avea loc joi, 5 februarie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal Tony Bulandra. La eveniment vor participa atât actorii din distribuția spectacolului – și anume Bogdan Jianu, interpretului lui Vlad Voievod Dracula, Carmen Tănase, Vlad Miriță, Adrian Pavlovschi, Bogdan Farcaș, Antonia Ionescu, Ioana Farcaș, cât și oameni de specialitate, istorici și, nu în ultimul rând, potențiali investitori în promovarea orașului Târgoviște.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share