Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Județul Dâmbovița a fost premiat la Gala ”Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia”

 În această după-amiază, la Gala „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”, toate cele trei proiecte ale Consiliului Județean Dâmbovița înscrise în acest concurs regional au fost desemnate câștigătore. De altfel, din cele 12 categorii ale concursului, 8 locuri I au fost ocupate de investiții cu fonduri neramburabile implementate în județul Dâmbovița. Așadar, pe domenii, cele trei proiecte ale 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐃â𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢ț𝐚 care au ocupat primul loc sunt:
𝐌𝐨𝐧𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞
„Impulsionarea dezvoltării Județului Dâmbovița și păstrarea identității culturale a fostei capitale a Țării Românești prin conservarea, protejarea, dezvoltarea și valorificarea Ansamblului Monumental Curtea Domnească din Municipiul Târgoviște”.
𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫ă 𝐑𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫ă
„Dezvoltarea infrastructurii de transport din Județul Dâmbovița prin modernizarea drumurilor județene DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită Județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită Județ Ilfov”.
𝐒ă𝐧ă𝐭𝐚𝐭𝐞
„Extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului județean de urgență Târgoviște”.
De asemenea, Primăria Târgoviște, Primăria Pucioasa și Primăria Aninoasa au ocupat, la rândul lor, primul loc în domenii de investiții prin care reușesc să schimbe viața locuitorilor lor. Îi felicit pe toți cei înscriși în acest concurs și pe toți cei care au reușit să implementeze proiecte europene! Nu este un lucru ușor să atragi fonduri nerambursabile și să duci la bun-sfârșit investiții care aduc un plus în viața comunităților locale sau în businessul în care activezi.
 Totodată, mă bucur că județul Dâmbovița a fost gazda acestui eveniment de anvergură pentru regiuna noastră. Acest lucru poate vine și ca urmare a faptului că am fost serioși și consecvenți la atragerea de fonduri nerambursabile în anteriorul program financiar, consecința directă fiind că suntem județ campion în regiune.
 În încheiere, vreau să-i mulțumesc domnului Liviu Mușat pentru sprijinul acordat în calitate de director al ADR Sud Muntenia și tuturor invitaților care au participat la Gala „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”.
Sursa: Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pagina de facebook
Distribuie acest articol Oficial Media
Share