Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Jupiter retrograd in Fecioara, 8 ianuarie- 9 mai 2016. Restul va veni de la sine

jupiter

Cu doua planete aflate in mers aparent retrograd si cu Marte in semnul tacticos al Scorpionului, anul 2016 debuteaza incet, insa gradual si deliberat catre un nou start. Odata cu inceperea anului, Jupiter stationeaza retrograd la 23 de grade si 14 minute in semnul Fecioarei, in data de 8 ianuarie, incurajandu-ne sa incetinim, sa facem un pas inapoi si sa ne asiguram ca nu ne abatem de la calea noastra.

Atunci cand sunt aflate in mers aparent retrograd, planetele reflecta o turnura contemplativa si interiorizata a energiei pe care o reprezinta si o emana. Tinand pasul cu legile ciclice ale Universului, etapele de mers retrograd orchestreaza fluxul si refluxul propriei noastre existente, permitandu-ne sa luam pauze si sa reevaluam domeniile de viata sub a caror emisfera de influenta se afla.

Cu hoinarul cosmic – Jupiter – aflat in mers retrograd in semnul meticuloasei Fecioare, este ca si cum Universul ne ofera o lupa prin care noi ar trebui sa ne analizam cu o mai mare atentie harta propriei calatorii, pana in cele mai mici detalii si sa facem corectarile necesare cursului nostru, in cazul in care am deviat de la traiectorie.

Pana in data de 9 mai, ziua in care Jupiter isi reia mersul direct, la 13 grade si 15 minute in semnul Fecioarei, s-ar putea sa experimentam o decelerare in ritmul de crestere personala. Cu toate acestea, in cazul in care am tot dat inainte, fara a tine cont de ceea ce este cu adevarat benefic pentru noi, cateva obstacole si intarzieri vor fi neceare, pentru a ne atrage in intelepciunea interioara, astfel incat sa evaluam mai bine ceea ce ne-a venit in cale pana acum si sa vedem daca ultimele evenimente sunt in aliniament cu credintele, scopul si fericirea noastra.

Acesta este momentul perfect pentru a integra in viziunea noastra de ansamblu si in planul nostru general acele detalii pe care le-am omis, hotarand ce oportunitati detin in ele cu adevarat putere si au de fapt, potentialul de inflorire si dezvoltare in realitati concrete.

Chiar daca s-ar putea sa fie socant sa observam cum persoane si situatii pe care ne bazam, de fapt, nu ne ajuta cu adevarat sa crestem, fiind practic aruncate din propria noastra viata, este important sa ne ajustam pe parcurs si sa ramanem deschisi la noile posibilitati ce ne umplu spatiile ramase goale.

Acesta nu este sfarsitul calatoriei noastre, ci pur si simplu ne debarasam de acele poveri aflate in exces, astfel incat sa ne apropiem si mai tare de destinatia noastra.

Acest proces de cautare a Sufletului si de reevaluare va provoca, cel mai probabil, temele specifice Fecioarei: serviciu, sanatate, abilitati tehnice si rolurile acestora in protejarea sau subminarea recentelor noastre expansiuni, progrese si increderea in capacitatea noastra de intelegere (mai ales incepand cu data de 21 octombrie 2015, cand Jupiter a intrat in zona de umbra).

Chestiuni legate de casa in care Jupiter se misca pe hartile noastre natale vor fi de asemenea in atentia noastra. Evaluarea noastra analitica a circumstantelor actuale s-ar putea sa ajunga sub semnul intrebarii si sa solicite viitoare elaborari, insa nu este nevoie sa facem eforturi prea mari: acordarea unei atentii sporite sentimentelor interioare si intuitiilor asupra acestor teme s-ar putea sa provoace intelegeri si claritate ce vor inflori spontan.

Jupiter va parasi zona de retrograd in data de 7 august. Pana atunci, vom putea avea mai multa claritate, in sfarsit, asupra a ce sperante, credinte si situatii concrete sunt mai potrivite pentru urmatorul nivel propriu de crestere interioara.

Sursa: http://www.aeternalight-astrology.com/

Traducere: Alice Danila, Astrocafe

Distribuie acest articol Oficial Media
Share