Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

LUNA PLINA in leu, 4 februarie 2015- descoperirea geniului din noi

652x450_021442-leuO Luna plina numai buna de iubit. Ma duce cu gandul la bucurie ca stare naturala a fiintei, la maretia si stralucirea ca daruri pe care fiecare om le detine si pe care iata, acum e provocat sa le recunoasca. Fiecare fiinta are o stralucire naturala, detine un set de daruri “din oficiu”, nu intotdeauna usor vizibile si de recunoscut, dar cu siguranta prezente si chiar manifestate mai timid sau mai cu putere, in functie de nivelul de constienta de sine.

Aceasta Luna plina in Leu, care se produce la grad perfect prin opozitia Soarelui cu Luna pe 4 februarie la ora 1:09, descatuseaza un potential la care nu am fost prezenti, ne orienteaza catre o viziune noua, chiar daca pentru asta e nevoie sa ne luam ramas bun, cu o oaresce “durere” (ca orice transformare, poate produce durere in momentul desprinderii de vechi), de la valul care ne cade de pe ochi. Si cu adevarat cade un val pe care l-am creat tot noi, ba chiar ne-am asigurat zi de zi ca sta acolo neclintit. Acel val format din minciunile pe care ni le-am spus si inventiile pe care le-am folosit ca sa supravietuim in timp ce ne plangem ca aia nu merge, ailalta s-a blocat, iar noi nu dam inainte din motive… sigur ca da, exterioare. Acel val caruia i-am dat statutul de adevar, nestiind ca foloseste doar ca scuza sa nu fim, facem si/sau avem mai mult.

Ei bine, acum este momentul acestei minunate Luni pline, incurajata de Jupiter la expansiune si de Uranus intru originalitate, creativitate, nonconformism si intinderea mintii dincolo de limitele cu care ne-am obisnuit. Este momentul in care se deschide un spatiu mai amplu in mintea noastra, devenim mai constienti de cine suntem si ce putem crea, de altfel Leul este un semn la constientei valorii de sine, al bucuriei si creativitatii, al iubirii si jocului.

Este unul dintre momentele cheie ale acestui an, un an in care suntem provocati cu totii sa ne exploram fiinta si sa ne descoperim geniul. Poate ganditi ca nu toata lumea e geniala si nu toti avem talente care merita expuse la scena deschisa. Ei bine, ba da, fiecare isi are propriul geniu interior din care poate naste, crea, manifesta in mod stralucitor realitati in care sa se simta viu, inspirat si de ce nu, maret.

Mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share