Mădălin Ionescu despre boala lui Marcel Pavel: ”În ziua de azi nu îți permiți să răcești…”

Mădălin Ionescu e sceptic în privinţa diagnosticului primit de Marcel Pavel. Prezentatorul crede că artistul Marcel Pavel suferă de pneumonie, dar nu ştie cum a apărut coronavirusul în ecuaţia asta.

boala lui Marcel Pavel

Mădălin Ionescu despre boala lui Marcel Pavel

“Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel. Nu o să vă spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înţeles cum a răcit. E clar. Diferenţele mari de temperatură între studioul în care prestau el şi colegii pentru o emisiune TV şi spaţiul în care îşi schimbau ţinutele puteau provoca oricui răceli puternice. Marcel a făcut dublă pneumonie intrând înfierbântat într-o încăpere cu aerul condiţionat dat la maxim. Nimic anormal. Sau poate că filtrele de aer condiţionat erau pline de bacterii. Pare să fi existat, totuşi, un focar gripal. Cum a apărut COVID-ul în ecuaţia asta? Nu ştiu! Marcel e de o probitate morală uriaşă. A-l bănui că a acceptat nu ştiu ce parteneriat imoral ar fi absurd! Imposibil! Sistemul i-a spus că are COVID-19. În ziua de azi nu îţi mai permiţi să răceşti de la aerul condiţionat din maşină sau pentru că ai băut cola cu gheaţă ori pentru că ai consumat prea multă îngheţată! Rişti ca o dată ce ai ajuns la spital să te găsească «băieţii» cu Sars-CoV-2. Dacă ai şi vreun nume sonor, eşti perfect pentru «ayatollahii» COVID!“, spune Mădălin Ionescu pe Facebook.


Iulian Capsali: ”Opriți Genocidul! Orice blocare a societății de către demenții de la putere …este criminală”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”


Prezentatorul TV nu crede că testele relevă adevărul.   „Nu afirm că lui Marcel Pavel şi celorlalţi artişti li s-a inventat COVID-19. Pe de altă parte cum ar putea ei să conteste acest «diagnostic»? Cum poţi contesta un virus şi o afecţiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu ştiu mare lucru după atâtea luni de confruntare? Ţi se spune ca ai şi gata… Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine ştie? Rămân, însă, circumspect faţă de acurateţea şi eficienţa testărilor (nu e o problemă exclusiv românească, testele în sine sunt discutabile!). Voi vorbi cu Marcel săptămâna viitoare într-o ediţie live pe pagina mea de Facebook. Va fi o discuţie de o cu totul altă factură decât cele purtate pe la TV. Ne vom face o idee mai solidă despre acest episod. Vă îmbrăţişez!“, scrie Simona Tudorache pentru OkMagazine.

Avem copia în variantă scurtă – adevărul despre covid! Documentarul video cu omul care a avut curaj să spună adevărul, a fost șters.

Apel către cetățenii români: ”sub pretextul „siguranței colective”, atacul asupra libertăților individuale este fără precedent”

Artiștii Harry Tavitian și Manuela Hărăbor semnează și ei ”Apelul Către Cetățenii Români”. Lista actualizată

Cristina Bălan câștigătoarea Vocea României bruscată – video exloziv, crima de a te urca în tobogan

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”

Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Numărul 1 mondial, Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirus

Virgil Ianțu: “Iertați-ne!” În 2020, educație din ’84. Mesaj DUR pentru politicieni

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share