Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Avem copia în variantă scurtă – adevărul despre covid! Documentarul video cu omul care a avut curaj să spună adevărul, a fost șters.

La toate dezbaterile televizate (despre coronavirus din România) nu a fost invitat cineva care să fie de altă opinie decît cea impusă oficial. Refuz să încalc jurămîntul medical. Combat vehement această mascaradă care se întîmplă. Cîteva afirmații ale doctorului Răzvan Constantinescu:

Nu există nicio pandemie

Mai jos aveți cateva din ideile principale dezbătute în singurul interviu care vorbește deschis despre mascarada planetară folosită în interese de schimbare a orânduirii sociale.

Mortalitatea dată de acest virus este inferioară gripei din 2017-2018.

Cînd au dispărut de pe youtube filmări cu specialiști, nu erau pornografice, nu erau cu violență, este un semn pentru orice om normal că ceva se întîmplă.

La toate dezbaterile televizate (despre coronavirus din România) nu a fost invitat cineva care să fie de altă opinie decît cea impusă oficial.

E nocivă obligativitatea inhalării de bioxid de carbon propriu, prin obligativitatea folosirii măștii.

Psihoza este amplificată și întreținută cu bună știință de mass-media. Teama aduce rating. Guvernul a alocat fonduri masive, fapt unic în lume.

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Refuz să încalc jurămîntul medical. Combat vehement această mascaradă care se întîmplă.

În fiecare an în Italia se întîmplă exact același lucru cu gripa obișnuită – un vîrf de decese, pentru că Nordul Italiei e cea mai poluată zonă a Europei (același lucru îl spunea și profesorul german Sucharit Bhakdi) și are populație foarte îmbătrînită.

Pe filieră OMS s-au primit indicații de a raporta toate decesele care au suspiciune, nici măcar confirmat prin test, ca fiind de covid.

Rețea de crimă organizată

Prin sistemul de codificare a bolilor prin care spitalele iau bani de la Casa de asigurări de Sănătate, devine avantajos să se treacă cît mai multe boli. Devine avantajos să se treacă covid. Ne-am obișnuit de-a lungul anilor să adăugăm boli, fără să mințim, ca spitalul să beneficieze de decontare superioară de la casa de asigurări.

Noi avem acum (cu starea de urgență/alertă) 10% din numărul bolnavilor. Spitalele din România, în clipa asta, sînt goale. Ar da faliment. Casa de Asigurări plătește acum spitalelor o medie istorică a decontărilor ante-pandemie. Spitalul răsuflă, cheltuie puțin, primește mulți bani, degeaba.

Apel către cetățenii români: ”sub pretextul „siguranței colective”, atacul asupra libertăților individuale este fără precedent”

S-au primit indicații ca toți morții care au avut covid să fie declarați morți de covid indiferent ce alte boli au avut. Pînă acum nu se scria gripă sau irizipel cînd murea cineva cu cancer, chiar dacă avea acele infecții. Se produce mistificarea raprotărilor în toată țara și peste tot, în SUA e la fel.

N-am înțeles ce importanță are curba infectărilor. Se fac un număr de treste limitat, nu are relevanță. Se prezintă la TV 300 noi infectați. Vă spun nu-s 300, sînt 10000. Ce relevanță are? Morții mă interesează. Dar iată morții sînt supraraportați. Asta nu mai e știință. Este o porcărie, o minciună.

Prin protocolul specific medicii din România sînt instigați la a face fals în acte publice.

Și corpul medical a fost mituit la fel cum a fost mituită presa.

Un virusolog zicea că s-au descoperit la noul coronavirus 4 secvențe proteice identice cu cele de la HIV. Probabilitatea să se producă 4 mutații în aceeași direcție este unu la nu știu cîte miliarde, ceea ce ar sugera o mînă criminală în modificarea acestui virus pentru a putea fi compatibil cu atacarea celulei umane.

Vaccin împotriva HIV sau a virusului hepatitei C se caută de zeci de ani. Nu vom avea vaccin. E posibil să pretindă că au vaccin și să-l și impună. Cîteva vaccinuri sînt benefice, dar nu orice prostie. Sînt provaccinist dar total anti-vaccinare obligatorie. Nu sînt vaccinat pentru hepatita B deși lucrez în clinică de profil (e gastroenterolog), am tratat peste 1000 de cazuri, am făcut peste 800 de puncții hepatice, adică manevre sîngerînde. Mi-am pus mănuși, cum să mă infectez?

Sînt vaccinuri bune, unele utile pentru anumite grupe de risc și unele nocive. Japonia a interzis vaccinul pentru HPV. Vor ca guvernul să facă schema de vaccinare pe plan național unde să bage tot felul. „Nu vă puteți voi vaccina cîte virusuri putem noi crea”. Mă vaccinez acuma pentru SARS-CoV-2 și vine SARS-CoV-2 prim. Obligativitatea vaccinării prin lege e o monstruozitate. Și apa, care e vitală, în anumite împrejurări e indezirabilă.

E o monstruozitate să obligi pacienți asimptomatici la internare.

Să fim mulțumiți că (cei cu pandemia) sînt atît de proști. Că dacă ar fi și competenți, ar fi nenorocire.

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

O răceală ”cu două cocoașe”, spune Nelu Tătaru. Suntem considerați niște imbecili de către ”Unica Sursă Oficială”

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Doctor microbiolog: ”Testul de Corona nu are nicio validitate”, afirmă profesorul Stefan Lanka

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share