Numărul 1 mondial, Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirus

Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirus. Născut la Belgrad, Serbia, Djokovic a crescut într-o familie de schiori profesioniști. Cu toate acestea, ca tânăr, el a avut gândul la tenis. A fost reperat de jucătoarea iugoslavă de tenis și handbal Jelena Genčić, care a lucrat cu el timp de șase ani.

Djokovic se opune vaccinării

BELGRAD (Reuters) – Novak Djokovic se confruntă cu o dilemă în cazul în care devine obligatoriu ca jucătorii să fie vaccinați înainte să înceapă să concureze atunci când sezonul de tenis se va relua în urma întreruperii create de pandemia coronavirusului, a spus duminică numărul 1 mondial.

Djokovic se opune vaccinării

„Personal mă opun vaccinării, și nu aș dori să fiu forțat de cineva să fac un vaccin pentru a putea călători”, a spus Djokovic într-un chat live pe facebook cu mai mulți colegi sportivi sârbi.

„Dar dacă va deveni obligatoriu, ce se va întâmpla? Va trebui să iau o hotărâre. Am propriul mod de a gândi în legătură cu această chestiune, și nu știu dacă aceste gânduri se vor schimba la un moment dat.

Nelu Tătaru a anunțat noile măsuri de relaxare. Raed Arafat: Există semne că situația se poate deteriora oricând dacă nu se respectă regulile

„Să presupunem că, dacă sezonul va fi reluat în iulie, august sau septembrie, deși este puțin probabil, am înțeles că un vaccin va deveni o cerință, imediat după ce vom ieși din carantina strictă, dar nu există încă vaccin.”

Luna trecută, fosta numărul 1 mondial, Amelie Mauresmo, a declarat că restul sezonului de tenis 2020 ar putea fi anulat, spunând că acțiunea nu ar trebui să se reia înainte ca jucătorii să poată fi vaccinați împotriva noului coronavirus.

Născut la Belgrad, Serbia, Djokovic a crescut într-o familie de schiori profesioniști. Cu toate acestea, ca tânăr, el a avut gândul la tenis. A fost reperat de jucătoarea iugoslavă de tenis și handbal Jelena Genčić, care a lucrat cu el timp de șase ani.

Tenisul este compromis în acest an

„Circuitul internațional = jucătorii de toate naționalitățile, plus managementul, spectatorii și oamenii din cele 4 colțuri ale lumii care organizează aceste evenimente. Fără vaccin = fără tenis”, a spus cel care a câștigat de două ori grand slam-ul, într-un tweet larg distribuit.
Experții medicali au spus că vaccinurile împotriva coronavirusului nu ar fi gata până anul viitor, punând sub semnul îndoielii dacă pot fi puse în discuție alte turnee de tenis în acest an.

Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

Campionatele din acest an de la Wimbledon au fost anulate pentru prima dată de la cel de-al Doilea Război Mondial, în timp ce Open-ul Francez, care trebuia să se desfășoare în perioada 24 mai-7 iunie, a fost reprogramat pentru 20 septembrie – 4 octombrie, la scurt timp după încheierea U.S. Open.

Djokovic a avut un început bun în sezonul 2020, câștigând Australian Open în ianuarie pentru cel de-al 17-lea titlu de mare slam, și și-a extins cursa câștigătoare la 18 meciuri, înainte ca pandemia să pună capăt evenimentelor sportive din întreaga lume.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Olimpiada de la Tokyo din 2020 și campionatul de fotbal Euro 2020 au fost printre evenimentele amânate până anul viitor, deoarece pandemia a provocat 165.000 de decese în întreaga lume.

Până acum, organele de conducere ale tenisului au suspendat toate turneele până pe 13 iulie. În plus, în acest an nu va avea loc nici Cupa Rogers feminină din Montreal, care ar fi trebuit să aibă loc în august.

(Scris de Zoran Milosavljevic; Editare de Pritha Sarkar)

Virgil Ianțu: „Iertați-ne!” În 2020, educație din ’84. Mesaj DUR pentru politicieni

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share