Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Iulian Capsali: ”Opriți Genocidul! Orice blocare a societății de către demenții de la putere …este criminală”

”Orice blocare a societății de către demenții de la putere …este criminală. OPRIȚI GENOCIDUL!” Este titlul postării lui Iulian Capsali. Acesta face un apel pe facebook, pe care îl redăm integral.

Iulian Capsali Opriți Genocidul

Opriți genocidul!

După ce gheața ideologică a covidului a fost spartă, la noi în special de prof. univ. Vasile Astarastoae și medicul Răzvan Constantinescu, am asistat aseară la un interviu formidabil luat unor somități medicale. Asta în timp ce interviul-șoc de pe youtube al prietenului Răzvan Constantinescu a fost eliminat fară niciun motiv viabil. Rețelele globaliste de socializare (și control) duc o lupta ideologică pentru eliminarea oricăror elemente “dizidente” care demască această crima mondială a falsei pandemii.


Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”


Seful secției de Chirurgie Toracică ”Marius Nasta” (pentru cei care nu stiu, este un spital specializat pe bolile pulmonare), prof. Ioan Cordoș, a declarat la A3:

”Din păcate pacienții au resimțit cel mai mult criza de coronavirus, având în vedere starea de tensiune și groază, picurată zi de zi de media. Și mai ales că s-a constituit acel Comandament. Faci acest comandament când ai război civil, nu când ai o gripă. E VORBA DE O BIATĂ GRIPĂ.

S-a făcut o statistică să se vadă cum au murit oamenii, de ce afecțiuni. Mult mai mulți au murit de afecțiuni cardiovasculare care nu au reușit în această perioadă să își vadă medicul curant. Aceste afecțiuni trebuie evaluate periodic.


Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Nu pot să îl lași pe pacient și să facă ce o vrea Dumnezeu. Asta s-a întâmplat și la noi. O serie de pacienți cu boli cronice, de teamă nu au ajuns la spital, de temă. O TEAMĂ INDUSĂ”

Președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Gheorghe Borcean, arată că, din 15 martie până în prezent, românii au murit de peritonită și ocluzii pentru că au ajuns prea târziu la spital: “Ce știm sigur, raportat la perioada anilor trecuți, este că numărul de bolnavi care au murit a fost cu 20% mai mare. În perioada stării de urgență și a stării de alertă s-a murit mai mult de infarct, de ocluzii și de cancer”.

Totul dovedește că orice continuare a blocării societății de către demenții de la putere în complicitate cu presa cumpărată pe banii noștri este CRIMINALĂ.

Iulian Capsali

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Apel către cetățenii români: ”sub pretextul „siguranței colective”, atacul asupra libertăților individuale este fără precedent”

Numărul 1 mondial, Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirus

Să te duci în boscheți, în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Domnii virusologi, ce facem cu urina la sticlă?

Virgil Ianțu: “Iertați-ne!” În 2020, educație din ’84. Mesaj DUR pentru politicieni

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

Distribuie acest articol Oficial Media
Share