Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Negaționiștii Noica și Steinhardt, conspiraționiștii Ierunca și Țuțea în ordinea de drept a lui Rafila și Arafat

În ordinea de drept a lui Arafat voi trebuie să purtați masca pe nas și mai ales pe gură! Dacă sunteți niște sclavi ascultători nu veți contesta amenzile pentru nepurtarea măștilor. În ordinea marelui Cîț aveți obligația să urmăriți doar știrile oficiale. 
Conspiraționiști și Negaționiști

Fiți tefeliști de bază ai Noii Ordini Sociale

Plecați capetele la intrarea în supermarket. Nu circulați după ora 23:00. Folosiți coatele și pumnii atunci când vă salutați. Nu ieșiți în parc fără declarație de activități fizice. Folosiți dezinfectantul pus la dispoziție în orice instutitie, sau măcar vă prefaceți, ca orice sclav al Noii Ordini Sociale.
Dacă purtați masca și în casă o să fie mai ușor să fiți inițiați în noile ritualuri. Puneți masca și la copiii de peste 5 ani să se învețe mai ușor cu sclavia. Lăsați copiii pe smartphone și la TV să învețe de pe acum noile obiceiuri ale orânduirii sclavagiste. Acestea sunt îndemnurile președintelui, ale lui Rafila, sau Streinu-Cercel.

Conspiraționiști și Negaționiști versus Tineri Frumoși și Liberi

Gânditorul Constantin Noica a intrat în vizorul autorităților comuniste, un fel de autoritate tefelistă de azi, imediat după instalarea lor la putere. În 1958 Noica a fost arestat, anchetat și condamnat la 25 de ani de muncă silnică cu confiscarea întregii averi. Alături de el au fost arestați toți participanții la seminariile private organizate de Noica la Câmpulung. Adică toți conspiraționișii ca Dinu Pillat, Păstorel Teodoreanu, Alexandru Paleologu, Simina Caracaş-Mezincescu și Nicolae Steinhardt.

Acuzaţiile aduse erau de uneltire împotriva ordinii de stat, un fel de zădărnicirea combaterii bolilor de azi, răspândirea de manuscrise cu caracter duşmănos, un fel de bloguri negaționiste împotriva Unicei Surse Oficiale, precum şi ascultarea de posturi de radio străine cu comentarii duşmănoase la adresa partidului. Adică un QAnon sau NașulTV, contra Grupului Strategic al lui Arafat.

Să-i asculți azi pe medicii Răzvan Constantinescu și Monica Pop înseamnă să faci parte din lotul Noica-Pillat. Avem de-a face cu o orânduire de stat și cu câteva grupuri răzvrătite împotriva sistemului. Împotriva tefeliștilor declici și reziști nu poți fi nici frumos nici liber. Și atunci vei fi condamnat ca negașionist și conspiraționist.

Noica-Steinhardt și Răzvan Constantinescu-Monica Pop loturile dușmănoase ale cîților și voiculeștilor

Deşi erau inculpaţi 25 de oameni, justiţia comunistă a pronunțat sentința penală în doar trei zile. Cei doi intelectuali desemnaţi şefi de lot, Constantin Noica şi Dinu Pillat au fost condamnaţi la 25 de ani de muncă silnică. Alexandru Paleologu a fost condamnat la 14 ani de muncă silnică, Nicolae Steinhardt a primit 12 ani muncă silnică. Cele mai mici pedepse au fost de 6 ani închisoare corecţională primite de Anca Ionescu, Simina Mezincescu şi Păstorel Teodoreanu. De asemenea, fiecărui inculpat i s-a confiscat total averea şi a fost supus degradării civice.

Însă în Noua Ordine Socială a Tinerilor Frumoși și Liberi cine este Nicolae Steinhardt sau Constantin Noica pe lângă un arafat, pe lângă chelnerița de la apele române, pe lângă acest cîț maiestuos. Ce ar putea ei să îi învețe pe acești indivizi crescuți în laboratorul wikipedia, Ce ar putea Adina Alberts sau Gheorghe Piperea, fiecare cu jurnalul lor, al fericirii sau de la Păltiniș, ce ar putea să învinga acești gladiatori ai tefelismului incubat pe google.

După şase ani de închisoare la Jilava, Noica a fost eliberat în august 1964. Ultimii 12 ani din viață Constantin Noica și i-a petrecut la Păltiniș lângă Sibiu. Locuința lui devense un loc de pelerinaj și de dialog de tip socratic pentru admiratorii și discipolii săi. Până la moartea sa, în 1987, a fost atent supravegheat de securitatea comunistă.

Ne vom face bine – sintagma repetată patologic, dinainte de a se ști ceva despre vreo boală

Este foarte posibil să avem în fața noastră elemente care să disturbe ordinea socială impusă de OMS, dar peste ani, nu cumva eroii vor fi aceștia, oamenii care nu au stat în genunchi, care nu au plecat capul? Nu cumva vom afla de atrocități politice și de acțiuni mai ceva ca cele de pe vremea nazismului? Vor ieși la iveală crimele medicale? Vor ieși. Așa s-a întamplat întotdeauna.

În media circula sintagma ”NE VOM FACE BINE” ca un fel de PLAN CINCINAL, fără a se ști ceva despre vreun virus. Prima întrebare șocantă pe cae și-au pus-o negaționiștii a fost aceasta: cum să afirmi că te vei face bine când nu ești bolnav? S-au realizat videoclipuri de propagandă, a fost jucat virusul în cele mai viclene și criminale ipostaze pe scenele massmediei. Și dacă la un momentdat poate chiar a apărut sub o formă sau alta în realitate, vor rămâne memorabile sintagmele NE VOM FACE BINE și SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ TRĂIM CU NOUL NORMAL.

Să învățăm să trăim cu Noul Normal

Păi negaționistul Radu Moraru este tot un fel de Virgil Ierunca, iar ăștia doi -unul prin Canada, altul prin Franta- sunt nimeni pe lângă Smailii și noua normalitate din clipuri. O nouă normalitate propagandistică tot dinainte de a se ști ceva despre vreun bau-bau. A manifestat dușmănos Nașul TV la adresa Tinerilor Frumoși și Liberi și, acest Radu Moraru canadian, un fel de Ierunca francez sau și mai mult, asemenea cosnpiraționistului întemnițat Petre Țuțea, a atentat la Noua Ordine Socială impusă de tefeliști cu fețe de șoareci opăriți, să mă ierte bietele animale. Acești Tineri Frumoși și Liberi, nu știu de ce, dar cu toții au figuri de experimente neterminate. Nu e nimic de rău în această afirmație, ci din contră, compasiunea că pentru unii universul a fost foarte zgârcit.

În 1990-1997 s-au vândut 35.000 de copii din România. Actele oficiale arată că despre 4800 de copii nu se știe nimic. În realitate nici despre măcar 100 de copii nu sunt date, nu se cunoaște nimic. Au fost vânduți en gros, Nu suntem nebuni să vorbim de sânge și organe, de crime și sex. Nici măcar nu putem gândi până acolo. Spunem doar că nu se știe nimic despre cei 35000 de copii vânduți engros, ca purceii de lapte în oborul de duminica.

În 2020 ni s-au ”vândut” bătrânii. Ni s-au închis în spitale, în saloane și i-am primit acasă sigilați fără să știm vreodată ce și cum. Spitalele au înterzis intrarea aparținătorilor, vizitele la cei bolnavi, iar asta este o crimă împotriva umanității care nu va rămâne nepedepsită. 2020 a fost anul în care ne-au murit batrânii, la 30 de ani de când ni s-au vândut copiii.

Și totuși… aș miza pe conspiraționiști

Conspiraționistul Petre Ţuţea: “Toată viaţa am dorit să ajung în clanul conducător, pentru a face oamenilor binele cu carul… Treisprezece ani de închisoare… Aveam doar o hăinuţă de puşcăriaş. Ne dădeau o zeamă chioară şi mămăligă friptă. M-au bătut… M-au arestat acasă. Nici nu țin minte anul… Când m-au anchetat am leşinat din bătaie. Iacătă că n-am murit! Am stat la Interne trei ani. Am fost după aceea la Jilava, la Ocnele Mari şi pe urmă la Aiud. Eu mă mir cum mai sunt aici. De multe ori îmi doream să mor. Am avut mereu laşitatea de-a nu avea curajul să mă sinucid. Din motive religioase… Treisprezece ani! Nu pot să povestesc tot ce-am suferit pentru că nu pot să ofensez poporul român spunându-i că în mijlocul lui s-au petrecut asemenea monstruozităţi.”

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share