Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Noul premier al României, Sorin Grindeanu faţă în faţă cu media timişeană

Viitorul premier al României, Sorin Grindeanu, încă președinte al Consiliului Județean Timiș, s-a şi întors la Timişoara, unde a susținut vineri seara o declarație de presă pe holurile Palatului Administrativ.

Foarte reţinut şi rezervat în declaraţii de presă, răspundea cum credea el mai bine, iar când a fost întrebat ce a vorbit cu şeful statului, Grindeanu a spus că “daţi-mi voie să nu răspund la acestă întrebare”.

Fiind întrebat, ce se va întâmpla cu familia sa, a zis că pentru moment, aceasta va rămâne la Timișoara.

Cum va colabora cu șeful statului, Klaus Iohannis, Sorin Grindeanu a răspuns: relații normale și de colaborare.

În următoarele zile urmează constituirea guvernului, iar în prezent este  prematur să spună cum va sprijini Timișul din funcția de premier.

“Mă consider în continuare timișorean și voi veni acasă atât cât îmi va permite serviciul.”

“Este prematur deocamdată să spun cine o să îmi i-a locul la șefia CJT” a spus Grindeanu Întrebat cum  va susține  Timișoaradin fotoliul de premier, având în vedere că municipiul de pe Bega este declarată Capitală Culturală a Europei în anul 2021, Sorin Grindeanu a răspuns: orice Guvern responsabil trebuie să susţină acest proiect, care nu este doar al oraşului nostru, este un proiect extrem de important pentru ţara noastră şi trebuie să se transforme într-un succes. Aşa cum a fost susţinut în 2007 Sibiul de către Guvernul Tăriceanu, e normal că Guvernul României să se angajeze în a susţine Timişoara pentru 2021.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share