Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Nu mă deranja, că n-am chef de tine

 

Din cauza unei furtuni ce s-a abătut asupra Timişoarei, vineri seara cursa Tarom RO 609 București – Timișoara a fost nevoită să aterizeze la Belgrad.

Avionul ar fi trebuit să plece din București la ora 21.15 ănsă a decolat cu o întârziere de 22 de minute, fără a se interesa cineva de condițiile meteo de la Timișoara. Așa că, avionul a ajuns la Aeroportul Internațional Timișoara chiar în mijlocul unei furtuni. După ce a survolat Timișoara mai bine de o oră, cursa Tarom a fost redirecționată în Serbia, pe aeroportul din Belgrad. Călătorii au așteptat zeci de minute în aeronavă. Abia la ora 12,30 (ora României) pasagerii au fost debarcați și conduși într-o sală de așteptare. După ce s-au liniştit cât de cât, văzând că nimeni nu se interesează de ei, oamenii au încercat să  i-a legătura cu reprezentatul Tarom de la Belgrad au fost fără succes, pentru că acesta… nu putea fi deranjat. Călătorii nu știu încă ce se va întâmpla în continuare. Pe siteul Aeroportului Timișoara, la cursa RO 609, ce trebuia să aterizeze la ora 22.10 apare  anunțul ”întârziat”.

Bătaia de joc este faptul că pasagerii au fost părăsiți la Belgrad aceştia trebuind să ajungă la Timișoara pe banii lor, cu taxiuri sau mașini închiriate, fiind abandonaţi de clica PSD+istă ce conduce Aeroportul Timişoara, pe aeroportul din Belgrad.

Alt stress şi alţi nervi, aşa că unii pasagerii au decis să plece spre Timișoara pe cont propriu,  închiriind mașini sau microbuze, iar alții au ales taxiul, ajungând la destinaţie abia sâmbătă dimineața. Şi totul pe buzunarul propriu. Mai mult, unii au rămas și fără bagajele din cala avionului, pentru că acesta a plecat în cursul nopții spre București. Pasagerii cursei Tarom spun că vor da compania în judecată și vor cere despăgubiri pentru felul în care reprezentanții acesteia și-au bătut joc de ei.

Probanil ca şi Bucureştiul are în conducerea Tarom tot clica roşie a gunoaielor PSD+iste, care au distrus această ţară.

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share