Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PE 20 martie sarbatorim ZIUA MONDIALA A FERICIRII la TARGOVISTE

event-cover-flashmobÎn 2012, Organizația Națiunilor Unite a decretat că 20 martie este ZIUA MONDIALĂ A FERICIRII! :) Action for Happiness, Initiativa pentru Fericire si Coaching in Targoviste îți propun să sărbătorim această zi împreună, sub forma unui flash-mob cu mesaje pozitive.

Ne vedem vineri, 20 martie, orele 16.00 – 18.00 pe platoul Prefecturii (Piata Tricolorului), scriem mesajele noastre pozitive pe o foaie și ne răspândim apoi prin centrul orasului să ducem vorbele frumoase mai departe.

Ce este un flash-mob cu mesaje pozitive?

Un grup mic (sau mare!) de persoane se întâlnesc și scriu mesaje inspiraționale pe pancarte de hartie sau carton. Grupul se folosește de aceste mesaje pentru a se conecta cu trecătorii și pentru a-i înveseli. Oamenii se conectează pentru câteva secunde, zâmbesc, apoi își continuă drumul.

Ai nevoie doar de o hârtie sau o pancartă (dacă te decizi să ai un impact mai puternic) și de câteva carioci colorate. Scrie un mesaj pozitiv către toți oamenii pe care îi vei întâlni astăzi pe stradă și poartă-l cu mândrie în drumul tău spre serviciu, scoală, facultate sau oriunde mergi! Înveselește ziua tuturor celor cu care te vei intersecta pe drum și zâmbește.

Vrei sa vezi cum a fost de Ziua Internationala a Fericirii la Londra?

De ce sa participi?

ONU a decretat 20 martie ca fiind Ziua Mondială a Fericirii. Conexiunile cu ceilalți oameni sunt cel mai important factor ce contribuie la fericire – desi în societatea actuală suntem înconjurați de oameni, totuși ne simțim conectați la puțini dintre ei. Am putea schimba asta dacă toată lumea ar crea cel puțin o conexiune pozitivă. Participă la acest flash-mob pozitiv și fă din orasul Targoviste un loc mai fericit și mai prietenos.

Cum creezi un mesaj pozitiv?

Ne vom asigura că există carton și carioci pe care voluntarii nostri le vor folosi pentru a scrie mesajele – dar dacă preferați să veniți cu ele de acasă, este grozav! Scrieți mesajul pozitiv cu litere cât mai mari și mai colorate.

Această mișcare are loc pe 20 martie în orașe din întreaga lume: Londra, New York, Paris, Kiev, Amsterdam, Milano, Bristol, Washington, Bucuresti și lista continuă să devină din ce în ce mai lungă.

Haideți să punem si orasul Targoviste pe harta fericirii!

Tot ce ai de facut este sa te alaturi evenimentului creat pe Facebook si sa fii prezent vineri, 20 martie, orele 16.00, pe platoul Prefecturii. Noi vom fi acolo!

Echipa Coaching in Targoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share