Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Poli Timişoara-Viitorul Constanţa în Cupa Ligii

Meci de cupă în care bănăţenii i-au bătut pe „marinarii” lui Hagi de la malul mării.

Miercuri s-a disputat pe stadionul Dan Păltinişanu, din Timişoara, meciul de cupă a ligii dintre Poli Timişoara şi Viitorul Constanţa.

Chiar în primele minute de joc, Viitorul Constanţa a deschis scorul prin Cioablă, printr-un şut de la cinci metri.

Poli Timişoara nu s-a lăsat însă intimidată de acest gol şi în următoarele 10 minute Artean aduce egalarea cu o lovitură de cap.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate.

Fără prea mari incidente, jocul s-a derulat destul de calm şi liniştit şi în repriza a II-a , dar era nevoie de cel puţin încă un gol pentru a nu se ajunge la prelungiri. Ceea ce s-a şi întâmplat în ultimile zece minute când Croitorul a adus victoria bănăţenilor, meciul terminându-se cu scorul de 2-1 pentru Poli Timişoara.

Hagi, nu s-a arătat prea supărat şi a răspuns zâmbiind la întrebările ziariştilor, spunând că meciul a început foarte bine şi a fost echilibrat, până la „suferinţa” de la ultimile pase din repriza a doua:

„ Am oferit adversarului ocazie de gol din aproape nimic, şi această situaţie trebuie analizată pentru a vedea cum ne punem la punct. Mă bucur pentru Boli că s-a întors, ne-a lipsit foarte  mult ca şi fundaş. Am ratat anumite situaţii, dar sperăm să găsim calea cea bună”.

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">