Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Profesor doctor Iamandescu: ”O taină ținută cu mari eforturi și multi bani departe de urechile și ochii prostimii”

Profesorul universitar doctor Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai mari alergologi europeni, somitate a cercetării medicale, recent dispărut dintre noi, a publicat numeroase interviuri şi articole, printre care şi cel legat de secretul anticanceros şi lipsa sării din sânge. Acesta a fost deschizător de drumuri în psihosomatică, autor de cărți – mai ales cea legată de terapia prin muzică, traduse în multe limbi.

Bun prieten și colaborator al AMPress, a lăsat un ultim  articol, excepțional prin simplitatea și forța argumentelor în chestiuni fundamentale, în care adună gânduri ale sale și ale unor prieteni medici din țară și străinătate cu care gândurile Profesorului au rimat. Rugămintea sa a fost să-l dăm mai departe, cititorilor, spre a face bine oamenilor, fiindcă fiecare are dreptul la bine. Îl republicăm, ascultându-i sfatul care acum vine de dincolo de timp.  (AMPress)

Sarea din sânge!!! SECRETUL ANTICANCEROS – TAINĂ MEDICALĂ! O taină ținută cu mari eforturi și multi bani departe de urechile și ochii „prostimii”.

Lipsa sării din sânge!

Interesant, dar LOGIC. Aceeași problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioară a „normalului”. Să aibă aceeaşi justificare?

Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi şi multi bani departe de urechile şi ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii! Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni!!! La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia!!! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Între omul de la munte… care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la șes sau de la oraş care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va „dizolva” şi elimina mult mai repede chimicalele!

Nu uitați că nu suntem la fel, că nu avem aceeași grupă sanguină, că diferă şi RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alţii, cei mai mulţi, au Fierul (RH pozitiv)!

Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă:- orice reacţie a apei cu sarea produce… căldură!

Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge… prosteşte!!! Intuiţia îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă şi înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic astea: excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii!

Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ???

Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor…nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi, în fond, este bine să ai multe „legume” în sistem! Pentru că legumele îşi plătesc taxele la zi! Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îti schimbă regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp.

Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!

Dar zahărul? Zahărul e purtator de un cu totul alt tip de informaţii ! Nu vorbi de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim! Vorbim de zahărul natural din fructe, sintetizat de natura cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală!

Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dvs.

Genetica! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcționare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de „bolnavi”şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig, dintr-un foc!

Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!… tot cu slanina, pită, ceapă şi palincă trăieşte! Nu face exces şi trăiește mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână?

APA.

Ce face apa daca e bauta inainte de a manca si imediat dupa masa!

Un articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord. Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam ”obiceiul lor” la masa. Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct. Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia. Cand aceasta reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la cancer. Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.

Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord. Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este ”durerea bratului stang”. Atentie la dureri intense ”in zona falcilor”. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. ”Nausea” (ameteala) si ”transpiratia intensa” sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc.

Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc. Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai multe sanse de supravietuire, mai nota marele profesor in studiul sau, potrivit AMPress.

Sursa: ampress.ro

fotocredit: doctorulzilei.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share