Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Reabilitarea totală a bazinului de înot de la Şcoala Gimnazială 30, Timişoara

Primăria Municipiului Timişoara investeşte, an de an, sume consistente în unităţile  de învăţământ pentru desfăşurarea în condiţii optime a procesului educaţional.

În acest an, suma pe care am alocat-o de la bugetul local pentru educaţie a fost de 16 milioane de lei.

Între aceste foarte multe lucrări realizate în unităţile de învăţământ din oraş, am efectuat şi reabilitarea totală a bazinului de înot la Şcoala Gimnazială nr. 30.

În urma acestei investiţii, bazinul a fost dotat cu instalaţii sanitare, instalaţii electrice şi grupuri sanitare noi. Au fost reabilitate vestiarele, au fost montate noi plăci de faianţă şi gresie, s-au executat tencuieli şi zugrăveli interioare, s-a făcut placarea cu lemn tratat termic a peretelui interior şi a pervazelor, au fost montate scări şi balustrade de inox, uşi noi, s-a înălţat cuva bazinului. S-a tencuit şi zugrăvit, au fost montate două saune uscate şi două fântâni de băut apă, s-a realizat încălzirea în pardoseală, incluzând rigole perimetrale de recirculare a apei.

Bazinul este folosit de elevii şcolii, începând cu clasa a II-a, pentru desfăşurarea opţionalului de înot (peste 1000 de elevi) , iar după ora 16 este închiriat ocazional. Tarifele de închiriere:65 lei/culoar/oră+15 lei/culoar/oră utilităţile.

Lucrările au început în luna ianuarie 2016, valoarea contractului a fost de 447.634 lei + T.V.A, suma  fiind alocată de la bugetul local. Executant:DEPO CLEO S.R.L.

Nicolae Robu, Primarul Municipiului Timişoara

Distribuie acest articol Oficial Media
Share