Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Să fie condamnat pe VIAȚĂ!!!

Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță,întrucât fapta comisă nu are nici o scuză! 

Asta se cere printr-o pețitie online, lansată in mediul virtual, după ieșirea necontrolată de ieri, când un bărbat  a pus viața în pericol unui copil de 13 ani.

  • POLITIA HUNEDOARA transmite:Astăzi, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Ultimele informaţii primite  spun că medicii au luat decizia ca băiatul de 13 ani să fie transferat de la Spitalul din Deva, la Spitalul Județean la Neurochirugie din Timişoara, duminică seara, pentru că ar avea fractură de craniu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share