Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Şi fără oportunişti ştim ce avem de făcut

Formațiunea politică cea mai proaspătă şi cea mai nouă apărută pe scena publică este cea a Uniunii Salvaţi România (USR), filiala Timiș fiind înfiinţată abia în luna septembrie a acestui an.

A obţinut deja un success răsunător în judeţ, 12%, cu toate că nu există filială ăn fiecare comună sau oraş, şi de aproape 20% pe Timişoara. Se pare că lucrurile decurg foarte bine ceea ce îi face  pe cei din conducerea partidului să fie încrezători și foarte optimişti.

Atât Dan Fălcoi cât şi Cătălin Drulă promit că îşi vor meţine promisiunile făcute în campania electorală. Partidul va avea  un parlamentar pentru Timiş care va milita și va promova orice  proiect de lege ce ar putea ajuta zona de vest a țării.

Cătalin Drulă este cel care va ajunge în parlament şi va intra ccu două proiecte care ţin de infrastructura destul de deficitară a județului. E vorba de centura de sud a oraşului şi de  legătura între autostradă și oraș.

De asemenea o mare  importanță o vor da-o şi pentru  susținerea oricărei initiațive ce ține de postura de viitoare Capitală Culturală Europeană a Timișoarei.

Ca şi partid de opoziţie vor sprijini toate inițiativele pozitive indiferent de unde vin, şi  vor amenda orice derapaje ale altor formațiuni.

Nu se poate discuta deocamdată de colaborări cu alte formaţiuni politice, au nevoie de oameni cu o bună pregătire profesională şi se feresc de oportuniştii veniţi din alte partid, având şi caracteristica de partid-antioportunist.

 

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share