Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Timișoara 2023, călătoria continuă

7 – 10 decembrie
Piața Unirii & alte locuri din oraș

Am ajuns la finalul, cel din punct de vedere oficial, al unui an  special pentru Timișoara. În 2023 am fost împreună parte din povestea Capitalei Europene a Culturii, iar acum avem ocazia să reflectăm asupra potențialului  pentru anii care vin. În perioada 7 – 10 decembrie, evenimentul „Timișoara 2023, la nesfârșit” explorează moduri de cultivare a memoriei, de celebrare a rezilienței și a spiritului curajos, deschis și avangardist al acestui oraș minunat.

Vor fi concerte cu Jessie J, Katie Melua, Roisin Murphy, Delia și Emma, iar Piața Unirii se va transforma din nou într-un spațiu al bucuriei, în care putem petrece minute faine alături de prieteni. Pe scenă vor urca, alături de Katie Melua, într-un moment unic, cele 50 de fete care fac parte din corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu”.

În programul oficial sunt peste 85 de evenimente – conferințe despre cultură și dezvoltare urbană, precum VectorTM, care aduce mai mulți experți la Cinema Victoria, spectacole, vernisaje, performance-uri, proiecții de film și, bineînțeles, petreceri la care sunteți așteptați să dansați până spre dimineață. În programul de mai jos sunt orele și locurile unde puteți găsi oamenii și întâmplările care vă interesează.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">