Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deși s-au vaccinat au descoperit apoi că nu au anticorpi împotriva Covid 19

Avocatul Iulian Urban a postat un mesaj pe pagina de facebook referitor la cei care s-au vaccinat împotriva covid 19, dar la testul de anticorpi au constatat că practic nu au dobândit imunitate la virus. Acesta îi îndeamnă pe cei care vor descoperi același lucru, să dea în judecată statul român pentru ÎNȘELĂCIUNE.

„Am inteles de la un cunoscut ca un coleg al lui vaccinat si cu rapel, si-a facut testul anticorpi si i-au iesit …inexistenti!

Am pus problema avocatilor nostri de la Asociatia de Asistenta Pentru Consumatori si opinia UNANIMA a acestora a fost clara: orice roman vaccinat cu rapel care se testeaza si se constata ca NU are anticorpi formati in urma vaccinarii, ARE DREPTUL sa dea in judecata in solidar statul roman prin Ministerul Sanatatii impreuna cu firma producatoare a vaccinului facut, si va obtine DAUNE MORALE pentru ca aici deja vorbim de inselaciune in dauna pacientului/consumatorului de servicii/produse medicale!

Procesul se poate derula in Romania fara problema la instantele nationale.

Daca treceti printr-o asemenea situatie, va invitam sa ne scrieti la secretariat@asistenta-pentru-consumatori.ro sa ne trimiteti copia certificatelor de vaccinare, copie CI si avocatii cu care lucram va vor prelua imediat cazul.

Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!” a scris Iulian Urban pe facebook.


Citește și?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share