Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Anonymous România dă ultimatum guvernului: ”Așteptați-vă ceasul că venim după voi!”

Anonymous România dă ultimatum guvernului: ”AȘTEPTAȚI-VĂ CEASUL CĂ VENIM DUPĂ VOI!” Protestele de pe 20 martie, 2020, nu par a fi simple manifestații. Reprezentanților Anonymous România le-a ajuns cuțitul la os. Pe rețelele de socializare aceștia afirmă că sunt gata de luptă.

Colectivul Global Anonymous face apel la instituțiile de forță, la organele de ordine să nu se pună între popor și guvernul asupritor. De asemenea, precizează că sunt pregătiți, au în rândurile lor oameni din trupe antrenate, al militarilor, au hackeri, indivizi din multe domenii, au strategii de atac și cer să nu fie opriți din a-și cere drepturile pentru a nu se crea un război.

Vă prezentăm integral atât o parte din mesajul World Anonymous cât mai ales declarația publică a Colectivului Global Anonymous România.

”Nu ne e teama de nimeni și nimic

Politia, Jandarmeria, MAPN, apară hoția din Parlamentul ilegal și sunt complici la disparițiile copiilor noștri și la crima organizată, COVID.
? ? ? ? ? ? ? ? ? ?ᵒᵐᵃⁿⁱᵃ:

Cei care stați geană pe canalele noastre Anonymous și faceți parte din politică, servicii secrete corupte, așteptați-vă ceasul, că venim după voi.

  • Cautam cei mai buni hackeri Lupi Independenti care să se alăture Haitelor noastre.
  • Ne vom asuma fiecare cartuș în cap oricui ne va sta în cale.
    Mesaj al Legiunii străine Anonymous Global Collective.
  • Înconjurați toate zonele cu Tir-uri și utilaje de gabarit depasit unde vor fi adunați oamenii pentru manifest.
  • Facem apel tuturor fraților de pe tir sa se organizeze și să se unească cu poporul român.
  • Să înconjoare zonele unde se va tine Manifestul Global pe 20 Martie 2021.

Anonymous România dă ultimatum guvernului

Marșul acesta va avea consecințe ca în Dublin dacă nu veniți pregătiți, precauți și vigilenți. Vom avea provocări mari. Noi vă spunem adevărul pe care l-au încercat de fiecare dată, la orice adunare. Doar ne luăm măsuri de precauție. 10 August nu ne-a învățat deloc sa fim precauți -ai impresia- sau cum? – declară un reprezentant într-o înregistrare bruiată.

Să încerce către un popor întreg sa facă vreo mișcare greșită și vor fi atacați atât cybernetic cât și fizic -cum am mai repetat și o repetăm- dacă.
Sfatul nostru pentru Jandarmi este să ni se alăture. Avem strategii de nici în filme nu vor vedea.

? ? ? ? ? ? ? ? ? ?ᵒᵐᵃⁿⁱᵃ:
Legea? Care lege, că voi aveți ordonanțe și atât. Ordin de serviciu.

Lege va fi când constituția din 1947 va fi Aprobata și nu abrogata (vezi monitorul oficial). Până atunci abuzați de necunostinta oamenilor despre pretinsele legi și organizația voastră din sistem, abuzivă, formată prin instituții în care v-ați dat singuri drepturi și grade fără nici un act normativ, fiind toți loviți de nulitate absolută, atât MAI, MAPN, IPJ, CÂT ȘI GUVERNUL CORPORATIST.

Citește și:

Cum umblați voi după oamenii ce se vor aduna pașnic in acest manifest global, așa umblăm noi după voi, daca le mai interziceți sa își distribuie adunarea pe județe. Înțelegeți că e destul cu teatrul asta Covid, cu vaccinarea, cu lagărele din spitalele morții, destul cu asasinarea fraților noștri și a surorilor noastre. Veți trece prin ce au trecut cei asasinați și arși de vii în spitale.

Noi suntem Anonymous, un colectiv Global greu de oprit, aproape imposibil. Putem fi chiar în familia voastră. Suntem fantome nu puteți ști de unde apărem, dar apărem la momentul potrivit. E prea târziu să ne așteptați. Deja venim după voi. Și nu glumim chiar de v-ați pus Armata pe străzi. O să vedem care pe care.

Ori vă aliați cu popoarele, ori cu Guvernele criminale din Băncile private, din Banca Mondială si din FMI, guverne ce au falimentat oamenii de rând.”

Citește și:

Este Revoltă Mondială. Oamenii împart manifeste ca în vreme de război și se organizează pentru 20 martie 2021

Spitalele Groazei: Strigătele de salvare ale unei fete. Nu a mai ieșit vie din Spitalele groazei

ȘOCANT! Polițiști din Arad i-au interzis unei bătrâne să participe la înmormântarea soțului său deși avea 4 teste Covid negative

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">