Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Malpraxis în Spitalul Județean Constanța: A murit în chinuri groaznice legată de pat și cu mâncarea aruncată în batjocură

O tânără din Constanța acuză Spitalul Județean ca i-au tratat neomeneste mama care-a murit in chinuri groaznice. Spune ca medicii au legat-o de maini iar asistentele au batjocorit-o si nu i-au dat ingrijirea de care avea nevoie. I-au aruncat si castronul de mancare in batjocura si n-au spalat-o atunci cand trebuia. Femeia internata initial la Neurologie, s-a stins la Terapie Inensiva, exact in ziua de Craciun.

Paula Tudor este constanteanca de 53 de ani care s-a stins in chinuri groaznice, conform spuselor fiicei ei. Femeia si-a inregistrat mama, chiar inainte de tragedie.

Femeia a fost interata pe 5 decembrie la Spitalul Judetean Constanta din cauza unui accident vascular cerebral suferit acasa. A stat cateva zile la Neurologie , timp in care starea ei s-a agravat.

S-au scurs 3 saptamani de groaza in care fiica Paulei privea neputiincioasa cu boala mamei avanseaza galopant si tratamentul perea ca nu-si facea efectul. Mai mult decat atat, in loc sa vada o-mbunatatire a sanatatii, femeia s-ar fii imbolnavit si mai rau.

Amalia, adolescenta a carei mame s-a stins intr-un mod brutal, chiar in ziua de Craciun, abia-si gaseste vorbele.

Paula Tudor, femeia de 53 de ani internata la Neurologie, s-a-mbolnavit in cele din urma de plamani. Diagnosticul de bronhopneumonie i-a agravat starea de sanatate, si conditia fizica, iar testele au aratat ca se infectase si cu coronavirus.

Durerile n-au intarziat ca sa apara iar fata spune ca mama ei a fost legata de maini, de pat.

Pe 25 decembrie, in ziua de Craciun, Amalia si-a pierdut mama si Constantin – sotia. Femeia a murit la ATI lasand in urma minute-ntregi de-nregistrari pe telefon in care-i spune fiicei sale cate-a indurat in spital.

Familia Paulei Tudor incearca sa-i faca dreptate, dupa moarte. Au fost si la Politie si la Colegiul Medicilor.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Ionuț Constantin

sursa: https://stiri.litoraltv.ro/
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share