Astazi, 25 iunie, s-a efecutat o vizita de lucru in cadrul proiecteleor de dezvoltare urbana ale orasului Targoviste in zona Pidu A-Micro 6.
Au fost prezenti Ciprian Prisacaru, primar interimar, Gabriel Boriga si Cristian Stan, viceprimar al Municipiului Targoviste.
Gabriel Boriga:
Dupa ce timp de cateva luni am lucrat la infrastructura, am decopertat, am balastat, am urbanizat zona, a venit si partea cea mai placuta pentru toata lumea, turnarea asfaltului. Am inceput cu parcarile, asta pentru ca in primul rand masinile sa stea in locuri amenajate si pentru a se putea trece la decopertarea altor strazi.
Practic turnarea asfaltului este elementul ultim in ceea ce priveste reabilitarea unei artere rutiere dar si a parcarilor; am inceput dinspre zona Salii Polivalente si de astazi in fiecare zi se va turna pentru urmatoarele 3-4 luni in functie de cum ne permite vremea.
In ultimele 2 saptamani a plouat aproape in fiecare zi, insa acum datorita noilor tehnologii pe care le-am cerut constructorilor sa le implementeze putem turna chiar si pe o ploaie mai slaba.
Asfaltul este unul de calitate cu termen de garantie de 5 ani de zile.
Vom incepe in Micro 6, apoi continuam cu turnarea asfaltului pe bulevardul IC. Bratianu. De saptamana viitoare vom turna si pe bulevardul Unirii.
Avem ultimele etape de introducere a canalizarilor pe Pandurilor, pe Cioranescu si incepem si cu Sadoveanu, urmand M11, 12, acolo unde au fost niste mici deficiente de proiectare pe care le-am remediat.
In parcarile unde a trecut mai mult timp pana la asfaltare, am preferat sa asteptam sa punem piatra concasata care va tine 20-25 de ani, decat una care tinea 7-8 ani. Am preferat sa facem un efort de timp pentru a schimba solutia tehnica pe hartie si apoi sa o implementam pe santier.
Suntem in grafic in ceea ce priveste realizarea lucrarilor din teren, lucrarile merg in ritmul pe care ni-l dorim si se va termina la termen.
La Primaria Targoviste este o echipa sudata, tanara si in fiecare zi mergem pe santiere si supraveghem lucrarile si constructorul sa faca lucrarile stabilite si la parametrii ceruti.
Le multumesc locuitorilor din oras pentru ca sunt alaturi de noi si inteleg ca este o perioada mai grea prin care trecem, insa nici vremea, nici rautatile unora nu ne vor impiedica pe noi sa ducem aceste proiecte la bun sfarsit.
Ciprian Prisacaru:
Este adevarat ca de 35 de ani de cand a fost construit acest cartier nu s-au facut niciodata lucrari de o asemenea amploare aici in M6. Odata cu terminarea compactarii si a straturilor de agregate am inceput sa asfaltam parcarile care sunt foarte importante pentru a decongestiona anumite zone, pentru a aduce aici masinile sa putem decapa alte strazi. Au fost cateva greseli de proiectare in ce priveste parcarile de pe Pidul B si odata cu rezolvarea lor speram sa incepem in forta si cu asfaltarea parcarilor si in zona M12 pentru ca sunt locuitori care stau cu parcarile decapate dar neasfaltate. Speram sa ne ajute si vremea sa rezolvam toate aceste lucrari pe care le-am inceput si in zona carierului din PIDU B.
Cristian Stan:
Modul la care se lucreaza aici ar trebui sa impulsioneze putin si celelalte zone ale orasului. In aceasta zona merg foarte repede lucrarile. vom face tot ceea ce putem pentru a ridica si zona Pidul B aproape de nivelul la care se lucreaza aici. Vreau ca toti locuitorii sa inteleaga faptul ca aceasta investitie este una a targovistenilor si vom face tot ceea ce putem pentru ca aceste lucrari sa se finalizeze in termenul contractual si in conditii foarte bune, astfel incat odata terminate aceste zone sa arate ca traim intr-un oras civilizat si european.
călător pe la reviste pe la câteva edituri “…spunea mama: fluturii făceau curte florilor şi-atunci am mişcat prima dată, apoi zi de zi pântecu-i zvâcnea aşa cum ţi se zbate ochiul stâng. când m-am născut căzuse bruma. eu n-am vrut sa ucid fluturii” în rest, căţărare liberă
DACA TI-A PLĂCUT URMĂREȘTE PAGINA NOASTRA!!
EXCLUSIVE BREAKING NEWS
Marea Britanie vrea să mute în România zeci de migranți blocați pe o insulă secretă a Regatului Unit și a SUA
Trei femei au delapidat circa 4.000.000 de lei de la Teatrul Bulandra din București
Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la New York după ce pilotul a murit în timpul zborului
Diana Șoșoacă este scoasă din cursa pentru alegerile prezidențiale. CCR i-a respins candidatura la Președinția României
Piperea: 1500 de lire au primit părinții pentru a-și testa copiii cu vaccinul Moderna
Polițiștii criminaliști au descins din nou la Spitalul Pantelimon. Au fost ridicate toate telefoanele mobile ale medicilor de la ATI
LIFE STYLE
Povestea unui medic care s-a vindecat de cancer. Legătura dintre cancer și stres
Doi medici vorbesc despre tratarea cancerului cu Zeolit – Un mineral cu o formulă unică de eliminare a metalelor grele din organism
Întrebări pe care să le adresezi copilului tău în loc de ”Cum a fost la școală?”
Bărbații amabili și carismatici în public, agresivi si duri cu familia
Când corpul ne vorbește prin durere sau diverse afecțiuni ne trimite mesaje din subconștient
DESTINATII
Festivalul Tocanului la Novaci
Ziua națională a gestronomiei și vinului românesc
Peştera Ialomiţei trece la programul de iarnă din 1 octombrie 2024
România și-a stabilit strategia pentru dezvoltarea turismului
Te ajutam sa faci bagajul!
SANATATE
Primul Institut de Menopauză, Andropauză și Longevitate se lansează pe 21 octombrie
Ai un somn agitat în ultima vreme? Află acum ce poți face pentru a dormi relaxat
Cum s-a vindecat de cancer o femeie din Cluj-Napoca. Tratamentul care i-a salvat viața
”Depistează.Tratează.Vindecă. Învinge cancerul de sân, pas cu pas!”
”Împreună putem găsi soluții și promova bune practici, astfel încât bătrânețea să fie frumoasă!”
La sfârșitul anului 2020, existau 7,8 milioane de femei în viață care au fost diagnosticate cu cancer la sân
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ce mai poti citi
FESTIVALUL VEVERIȚELOR de la Buziaș EDIȚIA VIII
Cum tratam pe cai naturiste hipotiroidismul?
Sarmizegetusa Regia, capitala Daciei din Munţii Orăştiei