Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Catastrofa aviatica in Taiwan

 

1000
Supravietuitori ai zborului TransAsia

Ultimele rapoarte ale accidentului aviatic de astazi, al zborului regional TransAsia atesta faptul ca din cei 58 de oameni care se aflau la bord, 23 si-au pierdut viata. Restul supravietuitorilor au fost recuperati din apele raului Taiwan, din municipalitatea Taipei.

La ora 6 p.m. ora locala, forte ale departamentului de pompieri din Taipei au confirmat faptul ca dintre peroanele care se aflau la bordul avionului TransAsia GE235, 14 persoane au murit pe loc, 9 persoane grav ranite si transportate la spitalele din apropiere nu au supravietuit transportului, 20 de persoane sunt inca date disparute si aproximativ 15 sunt raniti.

Inainte de prabusirea in apele raului, pilotii aeronavei au comunicat turnului de control prezenta unor probleme la ambele motoare, si chiar o pozibila explozie. Avionul a pierdut practic puterea de a se mai ridica si redresa, astfel ca a pierdut progresiv inaltime si viteza prea mica de zbor a dus la prabusirea in raul Taiwan.

1009 (1)
Imagini ale avionului TransAsia GE235 cu cateva momente inainte de prabusire

Date preluate din editia din aceasta seara a The Guardian http://www.theguardian.com/world/live/2015/feb/04/transasia-plane-crash-lands-in-taiwan-river-rolling-coverage

Oana Stiff

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">