Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Continuă seria neagră a deceselor: Profesor universitar decedat dupa prima doză de vaccin

Un profesor universitar din Oradea a murit după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID de la Pfizer – BioNTech. 

In codițiile unei serii macabre de decese în urma vaccinului, fie din cauze ”coincidente” sau nu, în cazul covid s-ar fi oprit țara în loc. Așa, nu contează, observăm că nu sunt trecute în statistici cu surle și trâmbițe decesele de după vaccin.

Profesor universitar decedat dupa prima doză de vaccin

Profesor universitar decedat dupa prima doză de vaccin

Bărbatul, Ioan Dzitac, nu a fost depsitat pozitiv şi, astfel, a primit doza în data de 21 ianuarie. El a popularizat momentul pe o reţea de socializare.

21.01.2021: Azi m-am vaccinat la Centrul din Orăşelul Copiilor din Oradea. Organizare foarte bună, totul a fost conform programării. Floare la ureche.
22.01.2021: Totul este OK după Pfizer-BioNTech vaccin

a scris profesorul pe Facebook în două postări succesive, în ziua în care a primit vaccinul şi, respectiv, în ziua următoare

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă susţine că nu există, în prezent, elemente care să lege decesul profesorului Dzitac de vaccinul Pfizer.

Ioan Dzitac a fost rector al Universităţii Agora Oradea. Peste 7 zile ar fi împlinit 68 de ani.

Autorităţile au declanşat o anchetă în urma morţii profesorului iar necropsia urmează să stabilească motivul exact al decesului.

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share