Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Evaluarea activităţii jandarmilor timișoreni pentru anul 2019

“Aula Magna” a Universităţii de Vest din Timişoara, a fost gazdă a evaluării activităţii Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timişoara pentru anul 2019.

La eveniment au participat directorul Direcţiei Logistice din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, colonel Robert Matei, de asemenea, prefectul judeţului Timiş, doamna Liliana Oneț, reprezentanţii structurilor M.A.I. şi ai instituţiilor din judeţul Timiș cu care jandarmeria cooperează și colaborează.

În cadrul activităţii de evaluare, comandantul unității, colonel Cîmpan Remus Ioan a prezentat prioritățile în planificarea, organizarea și ducerea la îndeplinire a obiectivelor propuse, activităţile organizate, misiunile executate şi rezultatele obţinute anul ce s-a încheiat.

Comparabil cu anul anterior, în cursul anului ce s-a încheiat, misiunile de asigurare a ordinii publice au fost mult mai complexe. Printre evenimentele la care Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara a fost angrenată în misiuni de asigurare a ordinii publice, în anul 2019, se pot enumera: Summitul șefilor de Stat și de Guvern ai țărilor membre Uniunii Europene, eveniment ce a avut loc la Sibiu, vizita Sanctității sale Papa Francisc în municipiul Blaj, Serbările de la Țebea, aniversarea Zilei Naționale a României și, nu în ultimul rând, manifestările sportive, cultural-artistice, religioase, comemorative, precum și cele electorale.

În cadrul evaluării activității desfășurate, a fost evidențiată buna cooperare și colaborare cu autoritățile publice: Instituția Prefectului-Judeţul Timiş, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, BCCO Timișoara, DIICOT Timișoara,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Timiș, Direcția Națională Anticorupție-Serviciul Judeţean Anticorupție Timiș, Serviciul Județean de Protecție Internă Timiş, Serviciul de Telecomunicații Speciale Timiș, Parchetul Militar Timişoara și, nu în ultimul rând, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcția Regională Vamală, Direcția Silvică, Garda de Mediu și Agenția Națională de Pescuit și Acvacultură.

În cadrul evenimentului dedicat activității de evaluare, a fost transmis mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu, adresat jandarmilor. Au fost, de asemenea, transmise mesajele prefectului judeţului Timiş și ale șefilor instituțiilor cu care jandarmii cooperează și colaborează pentru îndeplinirea misiunilor ce le revin.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share