Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

„Festivalul rachiului” la Sânpetru Mare

Lume, lume, soro lume veniţi cu toţii cu mic cu mare, la Sânpetru Mare, judeţul Timiş, sâmbătă 20.08.2015, la ora 15,00, că e semn de toamnă, şi dau cazanele de rachiu în clocot, şi n-am vrea să lipsiţi de la un asemenea eveniment.

Vă aşteptăm cu specialităţi la grătar, fasole la ceaun, gulaş şi bineînţeles, pahare pline,că doară suntem la cea de-a şasea ediţie a „Festivalului Rachiului ”!

Cum anul ăsta s-or făcut prunele vom decerna cel mai bun rachiu de prună la a VI-sea editie “ Festivalului Rachiului “, toţi doritorii sunt aşteptaţi cu rachiu să se prezinte la organizatori până sâmbătă 20.08 ora 15,00.

Evenimentul este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva „păcimaşi” sponsori.

Bineînţeles că paharele se golesc mai cu efect când ai parte şi de câta program, că doar aşa e la momentele ale faine! Pentru concursul „ Cel mai bun rachiu ”, înscrierea concurenţilor se va face la organizatori, în ziua festivalului,  până la ora 15:00. Singura condiţie- rachiul să fie din prune! După ce mai prinde ceva znagă asistenţa, contăm pe o concurenţă de nedescris la concursurile de jocuri săteşti precum „Tragerea de funie”, „Aruncarea bolovanului” sau „Alergatul  în sac”. Cât despre programul artistic… o să fie „iuriş”! Vin la festival ansamblurile, Plavi Delia Sânpetru Mare,Ansamblul Muresul din Igris , Ansamblul  Stevan Mokranjac din Kac – Serbia , Ansamblul Kolo din Arad , Ansamblul Milan Eghic din Republika Srpska . Punctul forte al spectacolului- un concert extraordinar al lui Marinko Roakvic !

Doar un lucru vă mai spunem- nimeni nu scapă „nepremiat”! Mai ales concurenţii!!!

Vă aşteptăm cu drag şi pahare pline la Sânpetru Mare,

http://www.facebook.com/rakijada.senpetarska

Iorgovan Borco – 0744.506.681

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share