Să te duci în boscheți, în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Domnii virusologi, ce facem cu urina la sticlă?

In 2020 ar trebui să nu fie o problemă accesul la un minim de igienă, la condiții demne în spitalele din România, atât pentru bolnavi cât și pentru aparținătorii acestora.


Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”


Mai nou, aflăm că oamenii așteaptă cu orele în curtea spitalului din Târgoviște, aflăm că își fac nevoile prin boscheții de prin curte. Este drept că nu se sărută deci nu pot transmite virusul letal pentru care eroii din linia întâi trudesc la o masă de șeptică și tabinet.

Spitalul din Târgoviște în 2020

Târgoviște se lăuda cu mari performanțe pe linia SJUT, investiții care nu au nicio relevanță la ora la care vorbim, câtă vreme asigurații de-o viață sunt batjocoriți pe la porți. Degeaba personalulului i s-a mărit salariile, degeaba li s-a oferit 500 euro medicilor, primă de repaos -unora-, degeaba faci caritate cu butonul de Donate 2 euro, că și cu alocări guvernamentale, nimeni nu te bagă în seamă, iar intervențiile medicale se desfășoară ca în Zimbabwe.


Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Este ceea ce înțelegem din imaginile postate pe internet, din nemulțumirile oamenilor care merg acolo după ce au contribuit o viață întreagă la asigurari sociale si de sănătate. Unul dintre cazuri a fost semnalat de Stefania Oprea:

”Spitalul de URGENȚE TÂRGOVIȘTE!!!Aparținătoarii bolnavilor adusi , așteptând de 12 ore un răspuns de la personalul departamentului. Este posibil așa ceva ? Nu există nici o toaletă? Am fost nevoiți să ne ducem după boscheti ! Intelegem , nu este personal suficient dar …sa fim tratați-nu-mi găsesc cuvântul– După o discuție purtată cu personalul de la pază și spunandule că o să aduc Televiziunea, atunci au început să intre în panică. Deci după 12 ore de chin pe afară ne-a luat pacientul de la triaj! Este de JALE ?”

Chiar este trist să te uiți la Tătaru și să vezi cum spune el că nu ai voie să te speli la sălile de sport și de fitness ca să nu te îmbolnăvești de viruși. Iar premierul anunță public că da, așa spun specialiștii – nu trebuie să ne spălăm la funduleț că ne infectăm. Să ne mai mirăm că oamenii stau 12 ore în curtea spitalului și își fac nevoile în boscheți? Păi de ce să mergem la toaletă și să se piardă atâtea probe de coprocultură?

Virgil Ianțu: „Iertați-ne!” În 2020, educație din ’84. Mesaj DUR pentru politicieni

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share