Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

LUNA PLINA IN FECIOARA -5 MARTIE 2015, ORA 20:04, ORA ROMANIEI – “ DRUMUL SPRE ILUMINARE

luna-plina-mare“Cel care este slab si sarac spiritual nu poate ierta, el cauta sa se razbune. Pentru a-l ierta pe cel care v-a facut rau, trebuie sa deveniti mare, bogat, puternic, luminos; sa va spuneti : “Trebuie sa-l iert pentru ca bietul nu stia in ce situatie se afla facind raul, legile justitiei divine sunt implacabile si va suferi pentru a repara raul facut. In timp ce eu, chiar daca sunt victima, sunt privilegiat pentru ca lucrez pentru bine, pentru Imparatia lui Dumnezeu, pentru lumina”.

Si gandind astfel, comparand intreaga splendoare in care traiti alegand drumul binelui cu mizeria si intunericul celor care sunt nedrepti si rai, emanand sentimente de mila, intelegere si dragoste, prin stapinire de sine. Aceasta generozitate la care nu ati putea ajunge pe nici o cale, o puteti dobandi usor astfel.
Unii vor spune: ” Dar aceasta atitudine seamana mult cu cea a fariseului din Evanghelie care se ruga in templu multumind Domnului ca nu este ca restul oamenilor si mai ales ca plebeul care sta ingenunchiat mai incolo ; acesta este orgoliu !” Niciodata! Fariseul se lauda ca postea de doua ori pe saptamina, ca dadea zeciuiala din toate bunurile sale si il dispretuia fara motiv pe plebeu care era mai bun, poate, ca el. Atitudinea de care va vorbesc este diferita. Va spun ca daca sunteti o victima a unor calomnii sau nedreptatiti, recunoscand toate splendorile pe care Dumnezeu vi le-a dat in timp ce dusmanul vostru a fost privat de ele, trebuie sa intelegeti ca in realitate voi sunteti privilegiati. Pentru moment inamicul vostru triumfa, se subintelege, a reusit sa va faca rau, dar totusi el este de plins asa cum sunt toti cei care fac rau fiindca intr-o zi justitia divina ii va pedepsi intr-un fel sau altul. Vedeti, este cu totul altceva, si in acest sens trebuie sa intelegem cuvintele lui Iisus: “Tata, Iarta-i ca nu stiu ce fac”.” Omraam Mickael Aivanhov

Luna Plina este un moment de apogeu si o promisiune astrala a implinirii  unor activitati incepute la Luna Noua in Fecioara din septembrie 2014. In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza axa Fecioara –Pesti, deci Soarele este in Pesti gradul 14:50 iar Luna se afla in Fecioara gradul 14:50.

Fecioara este simbolul recoltei iar prin Luna Plina in Fecioara este accentuat acest simbol al recoltei dar al unei recolte karmice, de soarta. Semnul Pesti, a douasprezecea zodie marcheaza finalul unui ciclu de viata( activitati), este un simbol al vindecarii, trezirii spirituale, compasiune, iertare dar  iluziile pot fi o haina perfecta pentru alegerile gresite.
Luna Plina pe axa Fecioara –Pesti activeaza casele XII-VI, casele naturale ale semnului  fecioarei ( casa VI ) si semnului Pesti ( casa XII), este o activare prin schimbarea scenei “ actorilor “, Fecioara isi joaca rolul pe nisipuri miscatoare, este in casa XII ( pamant in apa ) iar Pestii incearca sa inoate pe uscat in casa VI ( apa pe  pamant ). Semnul Fecioarei este asociat cu sanatatea, vindecarea, integritatea, recolta, puritatea, femininul divin, mama pamant, sa fii in serviciul, slujba cuiva, asteptarea spirituala. Dar sensul muncii devine in zilele noastre o obligatie facuta adesea doar pentru a castiga bani si nu pentru chemarea noastra spirituala. Cel mai mare scop al Fecioarei este de a-si gasi adevarata vocatie, descoperirea acelei munci care o intregeste pe deplin dar pentru asta trebuiesc purificate fricile care fac loc celei mai inalte expresiei a dragostei.

Cele mai multe dintre zeitele legate de semnul Fecioara au fost considerate zeite ale fertilitatii sau zeite ale recoltei. Acest lucru accentueaza rolul Fecioarei de  a fi in serviciul omenirii prin “fertilitatea ei’. Astfel, Fecioara poat fi Ishtar (mitologia babiloniana), Isis (mitologia egipteana), Ceres (mitologia romana), Demeter si Persefona (mitologia greaca).
Intr-un bine-cunoscut mit grecesc, zeita sezonului de primavara Persefona este rapita de catre zeul lumii interlope Hades-Pluto. La descoperirea acestui lucru, Demeter(Ceres) mama tinerei zeite, fiind si zeita recoltei, decide sa  strice recolta si sa infometeze omenirea. In urma discutiei lui Zeus cu Pluto si Mercur,  zeita primaverii –Persefona trebuie sa se intoarca timp de sase  luni pe an pentru a-si  ajuta mama, pe Ceres. In mod logic, fecioarele nu pot fi mame, desi atunci cand ajungem la crestinism, o avem pe Fecioara Maria care a dat nastere lui Isus.

Acuma Luna Plina in Fecioara este in casa XII iar propriile sentimente dar si emotiile devin “enigme “ greu de descifrat si de indrumat.
Casa XII este un loc adesea tulbure, intunecat, plin de secrete in care trecutul vine peste noi chiar daca vrem, chiar daca nu vrem acest lucru.
Tot in casa XII ne intanim si cu constientizarea unor talente extraordinare , cadori speciale ce conduc la faima si glorie. Casa XII este ca o poarta catre renasterea noastra, catre datoriile noastre karmice dar adesea drumul este plin de fantome care ne bantuie, ne chinuiesc pentru mult timp.
O Luna Plina in casa XII poate aduce in lumina secrete grele, greutatea alegerilor din trecut este imensa in bine sau in rau, binecuvantarile merg mana in mana cu blestemele, totul este in afara puterii noastre de control.
Potentialul acestei case este invizibil, cum casa XII  este o casa naturala a Pestilor, putem” inota” acuma prin fel de fel de emotii, sentimente, trairi, trecut pentru a decoda mesajul acestei lunatii. Aici, ne intalnim cu legile spirituale, cu karma noastra, cu dusmanii nostri. In cele din urma casa XII este un loc menit sa ne transforme, in spatele intunericului se afla o lumina stralucitoare dar pentru a ajunge la ea avem nevoie de credinta, de dezvoltare spirituala, de dorinta de a inota in lumi necunosute dar care ne conduc la adevaruri spirituale, la Dumnezeu. Daca vom merge mai mult pe partea materiala a vietii, acest loc se transforma in ceva dusmanos, inamicul este langa noi si nu il vedem, devenim propriul  dusman. Aceasta casa ne spune adesea in termini subtili ca nu putem merge in fata lui Dumnezeu cu “ o casa,o  masina” , nu, aici trebuie sa mergem cu “ fapte spirituale, legate de suflet catre suflet, cu ceea ce am dat din sufletul nostru pentru celalalt, cu ceea ce a facut bine celuilalt, am ajutat, am fost plini de compasiune, intelegere, daruire”. Putem sa ne invinovatim pentru necazurile si pierderile  celorlalti dar acuma suntem ajutati sa intelegem ca fiecare dintre noi are in viata obstacole pe care trebuie sa le treaca de unul singur, noi putem sa ajutam cu un sfat, o ideee dar depinde doar de acea persoana cum alege sa actioneze in viata.
La urma urmei, o Luna Plina in Fecioara in casa XII este ca o slujba de vindecare a sufletului nostru, a dorintei noatre de a fi perfecti uitand de cele mai multe ori ca nimeni nu este perfect aici pe pamant. Dorinta de perfectiune  a Fecioarei este de cele mai multe ori o piedica in abordarea ocaziilor ivite iar aceasta Luna Plina in Fecioara in casa XII ne reaminteste ca nu este nevoie sa fii perfect ca sa traiesti, sa muncesti, sa fii deschis oportunitatilor vietii. Doar traind viata cu tot ceea ce ofera ea in bine si rau ne apropiem de perfectiune. Aici vom invata ca fiecare greseala se plateste prin suferinta, acestea nu pot fi negociate, nu se poate da altceva la schimb. Acuma, ne confruntam cu o tranzitie, o stare critica, un prag intre doua optiuni, acuma fantomele trecutului ne pot tine legati de acest prag sau putem intelege ca o alegere gresita are  menirea de a ne invata sa nu o mai repetam, tot raul este spre bine. “Castigam sau pierdem” este limbajul  dublu al Lunii Pline in Fecioara dar “ cel mai mare pacat” ar fi sa ramanem blocati pe ceea ce nu functioneaza in viata noastra . Cum Luna guverneaza casa carierei iar Soarele guverneaza casa prietenilor, sperantele noastre, aliantele, grupurile de oameni, protectorii nostri, darurile de la sefi, aceasta Luna Plina poate scoate in lumina tot ce am construit in ultimile sase luni in aceste directii. Aceasta Luna Plina ne indeamna sa gasim un echilibru intre munca, serviciul nostru si serviciile facute celor din jur, intre critica si acceptarea defectelor celuilalt.

Mai multe pe adriana.astro.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share