Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Modernizare la Gradina Zoologica din Targoviste

Astazi, primarul orasului, Gabriel Boriga, alaturi de viceprimarul Ciprian Prisacaru si city-managerul Gabriel Cioaca au fost prezenti la Gradina Zoologica din Targoviste, situata in Parcul Chindia, pentru a aduce la cunostinta cetatenilor despre finalizarea lucrarilor de infrastructura realizate cu sprijinul Primariei Targoviste.
Alaturi de acestia au fost prezenti, Maria Biculescu-director la Gradina Zoologica Targoviste si Ionut Beju, director Ecosal Targoviste.

Gabriel Boriga:
  Dupa foarte multi ani am inceput sa reabilitam in 2014 aleile care inconjoara zonele in care sunt animalele din Gradina Zoologica. Am avut ajutorul doamnei director Biculescu si al celor de la Municipal Construct, aflata in subordinea Consiliulului local.
Nu s-au mai efectuat lucrari de modernizare a infrastructurii Gradinii Zoologice din anul 1970. S-au turnat 1800 mp de asfalt ceea ce face accesul facil si placut atat pentru cei care merg cu copiii mici care au carucioare, cat si cei care vin cu role sau cu biciclete. Impreuna cu doamna director Biculescu, am discutat despre o modernizare a fostului sector in care erau felinele, sector care acum este dezafectat, insa va fi cel mai modern loc in care vor fi tinute pasarile exotice. Va fi un proiect nou, un proiect modern care sa faca din Gradina Zoologica un loc si mai atractiv decat este.
 Pe 1 iunie, Gradina zoologica din Targoviste a fost vizitata de peste 2000 de adulti, semn ca este un loc foarte apreciat si ne dorim ca pe viitor sa-i aducem si mai multe imbunatatiri.

Ciprian Prisacaru, viceprimar:
Am vizitat gradina si am fost incantat de ce am gasit aici, este un loc ingrijit pe care speram de-l dezvoltam mai bine in perioada imediat urmatoare. O felicit pe doamna director pentru ca face lucrurile bine, pune foarte mult suflet si animalele sunt ingrijite. Investitia pe care am facut-o pentru alei este una binevenita pentru ca targovistenii sa viziteze gradina zoologica in conditiile cele mai bune.

Gabriel Cioaca, city manager:
Este o atractie gradina zoologica din Parcul Chindia, este foarte bine integrata in acest spatiu al parcului Chindia. Nu sunt foarte multe gradini de acest fel in tara si pentru copii este un lucru extraordinar sa poata vedea animalele pe viu, nu doar la tv. Si eu sunt  multumit de ce s-a realizat in aceasta etapa aici, si speram ca in perioada urmatoare sa scriem un proiect pe fonduri europene astfel incat sa modernizam gradina, sa aducem animale noi si pe langa baza Crizantema sa avem inca un punct turistic de referinta pentru Targoviste.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share