Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

OMS ” jandarmul ” lumii face jocurile pentru MAREA RESETARE

OMS a fost cel care a impus restricțiile, purtarea măștilor, distanțarea fizică și vaccinarea obligatorie și a ascuns informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală… dacă oamenii se imunizează natural, industria farmaceutică pierde mulți bani. 

Conform baremurilor stabilite  de OMS în 2020 , România  a a plătit 473.680 de dolari și 483.627 CHF. 

 

D

După ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie, doar pe baza testelor RT-PCR, OMS a ordonat tuturor țărilor să nu facă autopsii, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor.

“Morții de Covid” fără autopsie reprezintă o fraudă globală pe care se bazează propaganda Covid-19. Fără autopsie, nu poți cunoaște cauza decesului. Oameni care au murit din alte cauze au fost trecuți la “deces de Covid”. Este o mare diferență între “a murit DE Covid” și “a murit CU Covid”. In Romania, Ministerul Sanatatii a decis ca nu trebuie facute autopsii persoanelor care au fost testate pozitiv cu testele RT-PCR, aceste persoane fiind prezentate, in mod fals, ca “morti de Covid”. Aceasta decizie contrara stiintei medicale a fost criticata de medicii Vasile Astarastoae (fost Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania), Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala) si Razvan Constantinescu (medic gastroenterolog la Spitalul județean „Sfântul Spiridon” din Iași).“Printr-un ordin al Ministerului Sanatatii, medicii sunt obligați să noteze coronavirusul ca fiind cauză a decesului la toți pacienții care au murit și erau infectați, chiar dacă mulți din ei erau în stadiu terminal, având boli grave.” (stiripesurse.ro) „Încă o dovadă că s-au exagerat și falsificat datele cu privire la mortalitatea și morții de SARS-CoV-2.“Dacă presupusa cauză de deces este Covid-19 (cu sau fără un test pozitiv), ar trebui evitată autopsia, iar moartea ar trebui atribuită Covid-19 ca fiind cauza probabilă a decesului. În plus, decesele a căror cauză probabilă este Covid-19 sunt considerate naturale și nu fac obiectul unui raport post-mortem emis de medicul legist.” De asemenea, în raport se spune clar că trebuie IGNORATE comorbiditățile și că familiile nu pot cere autopsie dacă nu acceptă drept cauză a decesului infecția cu sars-CoV-2, indiferent de rezultatul testului.

Peste 10.000 oameni de știință și medici, petiție antiblocare: „Politicile de lockdown produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung”

Peste 10.000 de oameni de știință și medici, de la universități de top precum Oxford, Stanford și Harvard, au semnat o petiție împotriva măsurilor de lockdown, cerând ca cei care nu fac parte din categoria de risc să-și poată continua viața în mod normal. Mai mult, ei spun că regulile de blocare a țărilor, atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie cauzează „daune ireparabile”. Printre semnatari se numără profesori de la universități prestigioase din lume. Dr Sunetra Gupta, de la Universitatea Oxford, a fost unul dintre autorii scrisorii deschise, trimisă împreună cu petiția, alături de dr. Martin Kulldorff de la Universitatea Harvard și dr. Jay Bhattacharya din Stanford. În plus, ei susțin că distanțarea socială și masca provoacă „efecte grave asupra sănătății fizice și mentale”. Presa din SUA scria zilele trecute că șeful Departamentului Sănătății, Alex Azar, precum și consilierul lui Trump, Scott Atlas, au avut recent o întrevedere cu Bhattacharya, cu Sunetra Gupta și cu Kulldorff, experți care încă de la începutl pandemiei au sprijinit „modelul suedez” pentru obținerea „imunității de turmă”Numită „Great Barrington Declaration”, după orașul din Massachusetts în care a fost scrisă, petiția a fost semnată de aproape 112.000 de persoane în momentul redactării acestui document, precum și de peste 4.300 de oameni de știință din domeniul medical și al sănătății publice și de aproximativ 7.953 de medici. Iar semnăturile continuă să curgă.„Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să-și reia viața în mod normal”, arată petiția, adăugând că„menținerea acestor măsuri [blocare], până când va fi disponibil un vaccin, va provoca daune ireparabile, iar persoanele defavorizate vor fi afectate în mod disproporționat”.„Adoptarea de măsuri pentru protejarea persoanelor vulnerabile ar trebui să fie obiectivul central al răspunsurilor de sănătate publică la COVID-19. Cu titlu de exemplu, casele de îngrijire medicală ar trebui să utilizeze personalul cu imunitate dobândită și să efectueze teste PCR frecvente ale personalului și vizitatorilor. Rotația personalului ar trebui redusă la minimum. Pensionarii care stau acasă ar trebui să primească alimente și alte elemente esențiale la domiciliu. Când este posibil, ar trebui să întâlnească cu membrii familiei în spațiu deschis”.

„Politicile actuale de blocare produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung”, se mai spune în petiție.

„Rezultatele includ rate mai mici de vaccinare la copii, agravarea bolilor cardiovasculare [cardiace], mai puține screening-uri ale cancerului și deteriorarea sănătății mintale – ceea ce va conduce la creșterea mortalității în anii următori, cu clasa muncitoare și cu tinerii care poartă cea mai grea povară. ”

A lăsa elevii în afara școlii este o nedreptate la fel de gravă”, adaugă declarația.

„Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să-și reia viața în mod normal, iar măsuri simple de igienă, cum ar fi spălarea mâinilor și rămânerea acasă atunci când sunt bolnavi ar trebui să fie respectate de toată lumea pentru a consolida pragul de imunitate de turmă”.

„Școlile și universitățile ar trebui să fie deschise. Activitățile extracurriculare, cum ar fi sportul, ar trebui reluate. Adulții tineri cu risc scăzut ar trebui să lucreze normal, și nu acasă”.

În cele din urmă, declarația solicită reluarea vieții normale, afirmând că „restaurantele și alte afaceri ar trebui să se deschidă. Arta, muzica, sportul și alte activități culturale ar trebui să fie reluate”.Mai mult, un studiu publicat recent în revista de specialitate The Lancet constată că „distanțarea fizică, închiderea școlilor, restricțiile comerciale și blocarea țărilor” agravează malnutriția infantilă globală.

Experții au avertizat, de asemenea, că vor exista 1,4 milioane de decese la nivel global din cauza infecțiilor TBC netratate din cauza blocării.”

Cazurile de Covid au explodat după introducerea măștilor. Sunt inutile și în cazul gripei sezoniere…

“Potrivit statisticilor, cazurile de COVID-19 au explodat după introducerea obligativității măștilor. Centrul pentru medicină al Universității Oxford spune că măștile nu aveau efect nici în întreruperea gripei sezoniere. Cazurile au explodat după introducerea măștilor.

Potrivit datelor extinse din Europa și SUA, purtarea măștilor de protecție nu aduce o reducere a infecțiilor cu noul COVID-19. Mai mult, dinamica s-a accelerat la introducerea obligativității acestora în mai multe țări. În mai multe cazuri corelarea este chiar inversă, iar baza științifică la nivel sociologic indică inutilitatea măștii.

După ce măștile de protecție au fost introduse obligatoriu, în România, oamenii se comportă ca și când mediul înconjurător ar fi contaminat.

Adusă din alte state, practica impusă de autorități este deja perpetuată de luni de zile, timp în care cazurile raportate de infectări cu noul coronavirus au crescut în loc să scadă. Mai exact, suntem doar unul dintre cazurile care arată că purtatul măștilor de protecție nu are efect asupra situației epidemiologice.

Potrivit statisticilor, de multe ori cazurile de COVID-19 au proliferat abia de la introducerea obligativității.Totodată, înăsprirea cadrului în care acestea sunt purtate a fost adesea în corelație inversă cu datele privind infectările. Conform datelor oferite de The Federalist din SUA, atât în Europa, cât și America de Nord, măștile nu au prevenit cu nimic explozia raportărilor în statisticile noului coronavirus.

Un studiu danez extins arată că nu există nici o dovadă că purtarea măștii reduce semnificativ riscul de infectare cu virusul care produce COVID-19.

Testarea aleatorie nu a dezvăluit nici o diferență statistică semnificativă între ratele de infectare cu coronavirus ale purtătorilor de mască și ale celor care nu au purtat mască. În realitate, arată studiul, folosirea unei măști poate mări probabilitatea de infectare.

În timp ce purtarea măștii a fost propovăduită de oficialii din sănătate din toată lumea, ca protecție pentru COVID-19 cercetătorii danezi au descoperit că nu există diferențe semnificative din punct de vedere statistic între purtarea sau nu a măștii pentru a împiedica infectarea cu SARS-CoV-2.

„În a treia analiză post hoc, care a examinat constelațiile de caracteristici ale pacienților, nu am descoperit un subgrup la care măștile au fost eficiente la niveluri convenționale de semnificație statistică”, arată autorii cercetării.

ANPC, prin sucursalele sale teritoriale, a derulat în perioada 23 octombrie – 23 noiembrie  2020 controale pentru verificarea respectării prevederilor legale la comercializarea măştilor. Potrivit draftului raportului, au fost controlaţi 599 operatori economici, la un număr de 396 dintre aceştia (66%) constatându-se nerespectarea prevederilor legale în vigoare; la 79 de operatori economici controlul nu a fost finalizat . Au fost verificate un număr de 35.180.666 măşti în valoare 19.763.739 lei, din care 32.997.026 măşti în valoare de 19.459.353 lei (peste 93%) nu se încadrau în prevederile legale în vigoare. Urmare a deficienţelor constatate, organele de control au dispus următoarele măsuri: oprirea temporară de la comercializare a 31.931.598 de bucăţi de măşti în valoare de 12.740.657 lei până la remedierea neconformităţilor constatate; oprirea definitivă şi scoaterea de la comercializare a 725.448 bucăţi de măşti în valoare de 3.152.544 lei; aplicarea a 668 sancţiuni contravenţionale, din care 237 avertismente şi 431 amenzi contravenţionale în valoare de 2.908.000 lei pentru încălcarea reglementărilor privind protecţia consumatorilor.”

Restricțiile, măștile, distanțarea fizica, circulația interzisă noaptea nu au avut niciun efect împotriva virusului, căci virusul a continuat să se extindă. Toate aceste restricții au avut rolul de a determina oamenii să accepte să trăiască în dictatura globaliștilor cunoscută ca Noua Ordine Mondială, Marea Resetare sau Agenda 2030. De asemenea, restricțiile au rolul de a distruge economia globală, pentru ca apoi națiunile să accepte Marea Resetare plănuită de Forumul Economic de la Davos, Grupul Bilderberg și de alte organizații globaliste. Iar restricțiile afectează în mod grav sănătatea oamenilor.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share