Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Președintele USR Dan Barna, întâlnire cu liderii Renew Europe la Bruxelles

Președintele USR Dan Barna este joi la Bruxelles pentru a participa la o întâlnire cu liderii Renew Europe și la forumul anual State of Europe.

USR Dan Barna

În prima parte a zilei, Dan Barna va lua parte la întâlnirea organizată de grupul Renew Europe cu ocazia summitului UE. La întâlnire participă, printre alți lideri politici, președintele Franței Emmanuel Macron și premierul Olandei Mark Rutte.

Președintele USR Dan Barna:

”Întâlnirea de astăzi este un bun prilej pentru strângerea legăturilor la nivelul conducerii și principalilor reprezentanți ai Renew Europe și ai partidului european ALDE și pentru sincronizarea pașilor pe care îi vom face împreună la nivel european. Ca și USR, Renew Europe reunește forțe politice care prioritizează reașezarea Uniunii Europene pe principiile și valorile europene care constituie baza edificiului european”, a declarat Dan Barna.

Prioritatea lui Dan Barna: Să unească toate regiunile istorice prin autostrăzi

Renew Europe

În a doua parte a zilei, Dan Barna este invitat la forumul anual State of Europe, un eveniment anual la nivel înalt, aflat la cea de-a 16-a ediție, care adună peste 200 de personalități influente din peste 40 țările pentru a dezbate proiecte și strategii pentru viitorul Europei. La forum participă actuali și foști șefi de guvern, directori de companii, comisari europeni și europarlamentari, reprezentanți ai ONG-urilor și jurnaliști.

Mai multe pe pagina Dan Barna Președinte

”Trebuie să facem acum toate acele lucruri pe care nu le-a făcut nimeni în acești 30 de ani. Pentru că românii pleacă să fie fericiți în altă parte. Ei nu-și doresc o altă țară. Își doresc un alt fel de stat. Putem să-l clădim aici? Categoric, da. Dar pentru asta, România trebuie să fie condusă de cineva care să-și dorească cu adevărat să schimbe starea lucrurilor din țară.

Acesta este motivul pentru care candidez. Acesta a fost și motivul pentru care am intrat în politică. Motivul pentru care, vreme de trei ani, m-am bătut neîncetat cu partidele vechi. Am lucrat o viață în privat și înțeleg ce înseamnă să fii responsabil de oameni, de bugete și de rezultatele muncii tale.”

Citește și:

Dan Barna le-a transmis sibienilor că România trebuie reformată din temelii

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">