Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Radio-orientarea aduce premii la Târgoviște

Radio orientariștii târgovișteni au trecut de ultimul stagiu de pregătire pentru Campionatele Naționale Individuale din acest sezon. La sfârșitul săptamânii trecute au participat la o competiție internatională desfășurată în România, în judetul Satu-Mare. Competiția s-a numit ,,Cupa Castrum Zotmar” iar sportivii dâmbovițeni au demonstrat prin rezultatele de la această întrecere că sunt favoriți la Campionatele acestui sezon.

La categoria M21 câștigator a fost Alexandru Babeu, urmat pe poziția secundă de coechipierul sau, Andrei Gherghescu. La categoria de juniori M19 a câștigat Alexandru Gherghescu, iar la categoria de juniori M14 tot un târgoviștean, Claudiu Anghelescu. Pavel Babeu s-a clasat pe a treia poziție la categoria M50.

În clasamentul pe echipe CS Municipal Târgoviște a ocupat locul 2, la o mică diferență de formația câștigătoare. Săptămâna aceasta în perioada 29-31 august vor avea loc Campionatele Naționale Individuale de Radio Orientare la Craiova, unde CS Municipal Târgoviște va ținti titlurile la categoriile M19, M21 si M40.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">