Curtea de Apel Cluj a anulat hotărârile de Guvern care impun Certificatul Verde Digital și continuarea stării de alertă

BOMBA ATOMICĂ! 
Curtea de Apel Cluj a anulat, în prima instanță, hotărârile de Guvern care impun Certificatul Verde Digital și continuarea stării de alertă.
Acțiunea a fost initiată de avocații Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.
Această hotărîre poate fi atacată cu recurs. Dacă anularea rămâne definitivă, dat fiind că DEJA s-au încalcat în baza acestor acte foarte multe drepturi și libertăți fundamentale ale cetățenilor, întregul Guvern este grup infracțional organizat ce a comis infracțiunea de abuz în serviciu în formă continuată.
”Camera Deputatilor are obligația, în același context, să respingă abjecția impunerii Certificatului Verde Digital și să redea românilor dreptul să-și exercite libertățile fără condiționări.
Nu în ultimul rând, Parlamentul are obligația să demită prin moțiune de cenzură acest guvern PNL trădător condus de Florin Cîțu, guvernare a îngrădit abuziv drepturile românilor.
Lupta pentru libertate continuă! E important să înțelegeți fiecare că aceasta luptă e una perpetuă. Ne vedem în stradă, în București, pe 2 octombrie 2021!
Modul abuziv în care se încearcă controlarea oamenilor, demonstreaza de ce fiecare generație trebuie să lupte pentru libertatea ei și, implicit, a celor care vin după ea. Dacă alții au luptat înaintea noastră ca noi să fim liberi, avem și noi obligația de a duce această luptă pentru generațiile ce vin după noi” a ținut să trasmită europarlamentarul țărănist Cristian Terhes.
Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share