Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mesaj către MAPN: Alegeți să fiți de partea noastră pe 20 Martie 2021, sau veți suporta consecințele opresiunii popoarelor la nivel global

Sunt agenți, legionari, foști luptători în trupele de elită, hackeri, crackeri, ingineri, directori și din alte domenii de activitate. Nu știți unde ne aflăm, vă vedem, putem fi aproape de voi, sau în spatele ușilor voastre…

”Când am primit acest mesaj primul sentiment a fost acela ca după un cutremur, sau ca și cum m-aș fi trezit pe altă planetă. Ceva între vis și realitate. Am avut tendința să cred că băieții aștia glumesc dar dintr-o dată mi-au dispărut aplicații și media, etc… de pe telefon. Ciudat. Mi-am tras o înjurătură, apoi  ”uau, cine sunt oamenii ăștia?” Habar n-aveam, nu am avut timp să aflu ce și cum, am căutat repede un video cu senatorul Titus Corlățean să văd dacă mi-a șters ceva din baza de date, și nu mai era. Un set de poze de la hotel Nova cu fostul Ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, și alea dispăruseră. Îmi șterseseră tot. Am vrut să-mi trag iar o înjurătură în engleză, că este la modă, dar partea de limbă o face traducătoarea mea și nu puteam să mă injur cu ea, cu Sofia. Nu mi-a ieșit.

Acesta este de fapt un Update, 3 ore mai tarziu mi-au parvenit materialele media, așezate frumos, organizat, ca orice acțiune militară. Și cu semnele de rigoare că au trecut pe la mine. Mai mult nu știu. Îl/îi cheamă Anonymous.”

Acesta este un mesaj către MAPN,

Suntem agenți, legionari, hackeri, crackeri, ingineri, directori și din alte domenii de activitate. Nu știți unde ne aflăm, vă vedem, putem fi aproape de voi, sau în spatele ușilor voastre…

Acest manifest mondial este unul creat de noi, ideea Anonymous al Colectivului nostru din Familia Unita la Nivel Global cu intenții bune Vendetta. Dacă voi provocați popoarele cu arme de foc, veți avea un măcel pe placul elitelor Bilderberg, bancherii ce v-au dezbinat, prin religii, știință falsă din școli, subjugati în toate țările și familiile prin îndatorarea bancară.

Rețineți un singur lucru, ca sunteți doar 1000 de generali și fără soldați, pe unii dintre voi 70% din armată va cunoaștem familiile, alegeți să fiți de partea noastă pe 20 Martie 2021, sau veți suporta consecințele popoarelor la nivel global.

Atât atacuri cybernetice cât și fizice.

Va vom penetra conturile voastre bancare cu parole și coduri pin, dar și IBAN- urile voastre bancare, în lux de amănunte cu adresele fiecarora dintre voi urmat de expunerea lor publică, așadar va cerem să vă alăturați popoarelor, nu este imposibil ceea ce va sfătuim.

Apel către Guvernul Corporatist Parlamentul României, vă vom expune conturile bancare personale din fiecare institut parlamentar, vom sparge baza de date, vă vom șterge absolut orice escrocherie legata de Covid și vaccinare forțata cu intenții de a baga oamenii în lagăre de concentrare pentru experimentele voastre cu minți bolnave pe care le aveți.

Facem apel către toți militarii și armata, ca nu ne e teama de nimeni și nimic atâta timp cât Dumnezeu ne-a unit și este cu noi, ii vom destructura pe toți și toată mafia corporatista din guverne pe plan global, am dat atacuri asupra voastră în Corporația din guvernul României și nu ne vom opri aici.

Voi decideți soarta voastră.

Dar amintiți-vă ca în Colectiv au fost asasinați frați și surori de-ai noștri iar noi nu uitam, ceea ce ne face sa fim mai duri de data asta cu voi!

We are Ghost,
We are Anonymous.,
We are The voices of the voisless,
We are Justin’s,
We are Legion,
We may forghive,
But never forghet,
Respect as,
Or, Expect ass.

Sursa: Anonymous

Spitalele Groazei: Strigătele de salvare ale unei fete. Nu a mai ieșit vie din Spitalele groazei

ȘOCANT! Polițiști din Arad i-au interzis unei bătrâne să participe la înmormântarea soțului său deși avea 4 teste Covid negative

Distribuie acest articol Oficial Media
Share