Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Diana Șoșoacă: ”Domnule PREMIER și TOȚI CEI CARE CONDUCEȚI ROMÂNIA, SUNTEȚI CRIMINALI!”

Vizată direct de declarațiile șocante ale premierului Cîțu, Diana Șoșoacă îi dă un răspuns incendiar, prin care îl calcă în picioare

 Premierul Florin Cîțu a scandalizat opinia publică făcând o declarație șocantă –  ”Există o campanie împotriva purtării măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare și există o campanie împotriva vaccinării – din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu niște acțiuni ale unor teroriști”.

Evident, această declarație – iresponsabilă, s-ar putea spune! – o vizează pe senatoarea Diana Șoșoacă, dar și alte personalități aflate în primul rând al celor care contestă măsurile anti-pandemie și politica de vaccinare din România.

Imediat, Dan Chitic a dat o replică fulminantă, iar acum puțin timp senatoarea Diana Șoșoacă a transmis o DECLARAȚIE POLITICĂ incendiară, în care îl distruge pe Florin Cîțu.

Ultima oră: Despre virusul magic. Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun. Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia

În titlul Declarației se specifică referirea la ”acuzațiile de terorism lansate în spațiul public de Premierul României, Florin Vasile Cîțu”.

”Domnul Cîțu, ineptul șef al Palatului Victoria, a etichetat luptătorii pentru drepturile și libertățile cetățenești drept TERORIȘTI!”, scrie Diana Șoșoacă, subliniind ”MĂ DECLAR, ÎN ACEST SENS, UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!”

În același timp, senatoarea îi spune în față premierului: ”Dar, dumneata, domnule premier Cîțu, ești CRIMINALUL de la Palatul Victoria și cel mai incompetent dintre mulții premieri incompetenți ai României!”.

Diana Șoșoacă îi aruncă o acuzație maximă lui Cîțu: ”sunteți într-adevăr un premier de sorginte neofascistă!”.

”Dacă lupta pentru respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo ratificată prin Legea 17/2001 de România, deci face parte din dreptul intern obligatoriu de respectat, Codul de la Nuremberg și tot ansamblul legislativ incident, înseamnă pentru dumneavoastră TERORISM, înseamnă ca sunteți într-adevăr un premier de sorginte neofascistă”, scrie Diana Șoșoacă pe Cîțu.

În aceste condiții senatoarea solicită organelor statului român ”să vă rețină de urgență și, conform ultimelor uzanțe ale Statului neofascist român, să fiți internat la un Spital de Psihiatrie”.

Diana Șoșoacă argumentează ferm: ”Toată lupta noastră împotriva obligativității actelor medicale, OBLIGATIVITATE INTERZISĂ DE CONVENTIA DE LA OVIEDO, CODUL DE LA NUREMBERG ȘI LEGEA 46/2003, PENTRU DREPTURILE PACIENTULUI, este necesară într-un stat în care ați abolit de peste 1 an de zile drepturile și libertățile cetățenești, ați mituit presa plătind-o cu 70 de milioane de euro pentru a minți poporul roman, a-l tine sub teroare și a distruge psihicul și viitorul copiilor noștri.”

De asemenea, senatoarea acuză ”abuzul psiho-emoțional și fizic exercitat de puterea neofascistă de la București de peste 1 an de zile” că a dus la ”cazuri de suicid în rândul copiilor, adulților, atacuri soldate cu crime, acolo unde statul și DSU-ul condus de abuzatorul principal Raed Arafat au eșuat lamentabil”.

”Ați ars oamenii de vii în spitale, i-ați legat și i-ați chinuit ca în lagărele de exterminare, îi intubați și îi omorați cu sânge rece fără nicio șansă de supraviețuire, aplicând protocoalele omorului în masă, vaccinurile impuse de voi cu care condiționați locuri de munca, practicarea de sporturi și învățământul, omoară oameni și le alterează starea de sănătate, iar dumneata ai tupeul să ne faci pe noi teroriști?”, îl admonestează Diana Șoșoacă.

Iar ca o concluzie, senatoarea dă verdictul: ”Pentru toate aceste fapte și multe altele, domnule PREMIER și TOȚI CEI CARE CONDUCEȚI ROMÂNIA, SUNTEȚI CRIMINALI!”.

”EU, SENATOR DIANA IOVANOVICI-SOȘOACĂ VĂ ACUZ DE GENOCID ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ȘI SOLICIT SĂ FIȚI DE URGENȚĂ DEFERIȚI JUSTIȚIEI ȘI JUDECAȚI ÎNTR-UN TRIBUNAL DE TIP NUREMBERG!”, încheie Diana Șoșoacă.

sursa: https://m.ro.sputnik.md/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">