Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Balerina de la Opera Națională: Nu mai fac niciun rapel. Am fost ca și moartă

Ne aflăm într-o stare de delir medical, nu unul impus de doctori, ci de niște descreierați de politicieni. Este de noaptea minții cum oameni care nu suferă de nicio boală, oameni care nu au niciun raționament pentru a interveni cu seruri asupra corpului, stau la rand la injectare așteptând să vadă dacă au norocul să nu moară. Cele 61 de decese declarate în UK din cauza vavccinului AstraZeneca este dovadă că oricând 12 oameni la un milion au siguranța că vor deceda. Să râdem sau să plângem. De ce ne place ruleta rusească?

Nu mai fac niciun rapel Am fost ca și moartă

Unul dintre acești pacienți este Beatrice Șerbănescu, balerină la Opera Națională. Femeia povestește că a avut nevoie chiar de resuscitare după vaccinare, în ciuda faptului că nu a fost vaccinată cu o doză din lotul cu probleme.

”La 28 de ore de la vaccin, am avut o reacție foarte urâtă! Cu pierderea conștienței aproape un minut, având pulsul 40. Noroc că soțul meu, care este medic, era acasă și mi-a făcut resuscitare în adevăratul sens al cuvântului. 

“Nu mai fac niciun rapel- Am fost ca și moartă. Am leşinat de două ori.”

“Am stat cinci minute în picioare și dintr-o dată am simțit că amețesc și m-am așezat pe scaun și de aici o să vă povestesc din relatarea soţului meu. Au urmat două episoade succesive primul a fost un leșin din care mi-am revenit câteva momente după care mi-am pierdut din nou conștiența.

“Soţul meu m-a resuscitat. Îl auzeam cum striga: Respiră, respiră!”

“Auzeam doar niște strigături de respiră, respiră şi mă concentram să răspund la indicaţiile soțului meu. Încet încet am revenit la realitate. Mi-a fost teamă că o să mor. Dacă nu era soţul acasă, muream.”

Mi-am revenit destul de greu după ce m-am înnegrit. În continuare nu am o stare foarte bună. Am avut de la vaccin cefalee, inapetență, stare de moleșeală…

Nu sunt convinsă! Sincer! Eu am făcut și analize înainte de vaccin, sunt cu analizele la zi, nu am nicio boală cronică, sunt sănătoasă clinic. După reacție, nu știu ce să spun! Dar este clar că nu mai fac rapelul a declarat balerina la romaniaTv, marti, 16 martie 2020.”

Ultima oră: Despre virusul magic. Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun. Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia


Spitalele Groazei: Strigătele de salvare ale unei fete. Nu a mai ieșit vie din Spitalele groazei

ȘOCANT! Polițiști din Arad i-au interzis unei bătrâne să participe la înmormântarea soțului său deși avea 4 teste Covid negative

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">