Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Medicul Monica Pop: Moartea post vaccin devine CRIMA perfectă!

Medicul Monica Pop consideră că fiecare caz de deces, înregistrat la scurt timp de la imunizare, trebuie să fie atent documentat după autopsie, pentru a se stabili cu exactitate care au fost leziunile cauzatoare de moarte.

“Organizația Mondială a Sănătății dacă este un for corect, eu personal sunt și sceptică din multe puncte de vedere, pentru ca au avut tot felul de atitudini controversate s-au contrazis singuri, ar trebui ca orice fel de deces în urma vaccinului, nu generat de vaccin, că nu ai de unde să știi, dar orice fel de deces într-o perioadă scurtă de după vaccin să fie autopsiat și să se pună cap la cap toate aceste date, ca să se vadă dacă acești pacienți au aceleași leziuni cauzatoare de moarte sau nu”, a spus medicul Monica Pop.

Citește și:

Ancheta

“Orice viață contează și atâta timp cât există suspiciune că moartea s-a produs din cauza asta, din momentul în care spuneți că parchetul a deschis dosar pentru ucidere din culpă (n.r referindu-se la cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a decedat la scurt timp după vaccinul cu AstraZeneca), nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui”, a mai spus medicul Monica Pop.

CITEŞTE ŞI: 

“Nu există cuvântul sigur în medicină. Atâta timp cât încă nu știm cu exactitate, dacă decesele au fost provocate de vaccin. La vaccinul antirujeolic rata de deces este 1 la 100.000. Ai noștri au comunicat ceva ce m-a consternat! Au spus că au comunicat că riscul este de 1 la 100 de efecte secundare grave. Este foarte, foarte mult! Până la lămurirea lucrurilor și până la situația în care se demonstrează clar, că nu vaccinul  a adus moartea post vaccinală, dacă ea există, este crimă perfectă”, a mai spus medicul Monica Pop.

sursa: cetateanul.net

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">