Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Diana Șoșoacă: Le este frică de poporul român revoltat și ieșit în stradă

Senatoarea independenta, Diana Șoșoacă, a transmis un mesaj, pe pagina de social media, referitor la demiterea guvernului Cîțu. Aceasta consideră ca este doar meritul celor care au luptat împotriva măsurilor abuzive din pandemie, și nu a formațiunilor politice care au votat pentru demiterea lui Cîțu.

“Le este frica de poporul român revoltat si iesit in strada”, a scris Diana Șoșoacă.

Mesaj integral:

“SUPERMAN” ÎNVINS DE UN POPOR RĂZBOINIC!

Dragii mei români, se vehiculeaza în presă că PSD, AUR și USR sunt cei care au demis Guvernul Cîțu! NIMIC MAI FALS!

Guvernul Cîțu a fost demis de POPORUL ROMÂN CARE A PARTICIPAT LA PROTESTE, DE SOCIETATEA CIVILA SI DE O MÂNA DE POLITICIENI (ATAT DE PUTINI INCAT NE NUMERI PE DEGETE), care au actionat atat in strada, cat si in Parlament pentru a cadea acest Guvern al crimelor si tradarii nationale!

Proteste
Foto credit: Florentina Ciuna

Daca voi, românii, nu ati fi iesit in strada atatea luni la rând, daca mâna aceea de MEDICI care lupta pt adevar nu ar fi continuat sa vorbeasca despre ceea ce se intampla de fapt in pLandemie, daca AVOCAȚII nu ar fi atacat nonstop la instante deciziile neconstituționale si ilegale ale Guvernului lui Arafat, daca nu ar fi existat JUDECĂTORII aceia putini care au avut curaj, daca nu existau ACȚIUNI pentru devoalarea mascaradei pandemiei, daca TRANSPORTATORII nu ar fi iesit in strada, daca PERSONALUL SANITAR VERTICAL, putin la numar, nu ar fi iesit in strada, NICIUN PARTID, ABSOLUT NICIUNUL, NU AR FI DEPUS MOTIUNEA.

Daca nu ar fi existat manifestațiile din 02 octombrie 2021, atat in Bucuresti, care a depășit toate așteptările, precum si in tara, bataile primite de radauteni, precum si protestul de la Constanța din 26.09.2021 organizat de Marian Saioc si Maria Sandor care a amuțit puterea, fiind protestul care a dat curaj romanilor sa iasa masiv pe 2 octombrie, protest la care si fam Șoșoacă (Silvestru &Diana) si Luis Lazarus si-au adus aportul, emisiunile la News România pt promovarea lor, NU S-AR FI VOTAT MOTIUNEA. Ati vazut cum se atacau partidele intre ele la discursurile moțiunii. Zici ca se provocau sa nu voteze. VOI, ROMÂNII PROTESTATARI, SUNTETI EROII! VOI ATI REUSIT SA FORȚAȚI PARTIDELE SA INCALCE PACTUL DE NONAGRESIUNE SEMNAT IN ACEASTA GUVERNARE!

V-am spus ca le este frica de poporul român revoltat si iesit in strada!

De aceea, eu, Senator independent, Avocat, Diana Iovanovici-Șoșoacă VA MULȚUMESC DIN SUFLET VOUA, PROTESTATARILOR, PENTRU CURAJ SI ATITUDINE! VA FELICIT PENTRU O VICTORIE PE CARE NIMENI NU O CREDEA POSIBILA!
PROTESTELE TREBUIE SA CONTINUE OBLIGATORIU! Altfel ne vom trezi cu alt Cîțu! PROTESTELE TREBUIE SA CONTINUE PANA CAND RAED ARAFAT ESTE DEFERIT JUSTITIEI, ANCHETAT SI JUDECAT PT SANGELE VARSAT SI PANA CAND JOHANNIS ESTE DEMISI SAU ISI DA DEMISIA!

NU CEDĂM!
POPORUL UNIT ÎNVINGE!”

Citește și:

Documente bombă despre miliardarii lumii! Afaceri și averi ascunse dezvăluite în cadrul Pandora Papers

Haos la Facebook! Șase ore de blocaj la nivel global au paralizat social media

Ofițeri în rezervă, scrisoare deschisă către Iohannis și Cîțu: Țara este pradă jafului și cotropirii, cum nici în vremea otomanilor și a fanarioților nu a fost

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

Victimele Vaccinurilor Covid au ieșit în strada la New York. ”Câți trebuie să mai moară ca să vă opriți?!”

Epidemiolog prof.dr. Geza Molnar: Impunerea vaccinării înseamnă dictatură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share