Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Specialiștii din întreaga lume nu au putut dovedi existența Sars-CoV-2. Dacă virusul este ”imaginar” și ”teoretic” ce conțin vaccinurile?

Virusul imaginar și teoretic cunoscut sub numele de SARS-CoV-2, un concept care a fost folosit de controlorii New World Order (NWO) pentru a opri lumea, devine din ce în ce mai expus pe măsură ce trec lunile.

Deși cei care cred în cultul COVID, atât cei care orchestrează înșelăciunea, cât și cei care urmează orbește, vor insista că virusul este real, adevărul este că nu au existat încă dovezi convingătoare sau concludente că există un virus SARS-CoV- 2 real.

Admiterile oamenilor de știință și ale organizațiilor guvernamentale din întreaga lume, precum și omisiunile și confuziile acelorași persoane și agenții, dezvăluie adevărul șocant. Oricât de greu le-ar fi să recunoască adepților COVID, împăratul este gol.

Nu există virus, mai mult decât o abstractizare teoretică digitală realizată pe un computer dintr-o bază de date genomică. Virusul nu a fost niciodată izolat, purificat, secvențiat, caracterizat și dovedit a exista 100%.

Nu crezi? E in regula; e bine să fii sceptic. Vedeți dovezile de mai jos pentru dvs. și luați propria decizie.

# 1 SARS-CoV-2 virusul teoretic: virusul nu a fost niciodată izolat conform postulatelor lui Koch sau ale lui River

Vom începe cu asta, deoarece aceasta este piatra de temelie a întregii escrocherii. Toate informațiile și dovezile următoare provin din faptul că așa-numiții experți nu au izolat și purificat niciodată virusul în conformitate cu standardul de aur al postulatelor lui Koch sau chiar au modificat postulatele lui River. Postulatele lui Koch sunt:

 • Organismul trebuie identificat la toți indivizii afectați de boală, dar nu la cei sănătoși.
 • Microorganismul poate fi izolat de individul bolnav și crescut în cultură.
 • Când este introdus într-un individ sănătos, microorganismul cultivat trebuie să provoace boli.
 • Microorganismul trebuie apoi re-izolat de gazda experimentală și verificat ca fiind identic cu microorganismul original.

Postulatele lui River au fost propuse de Thomas M. River în 1973 pentru a stabili rolul unui virus specific ca fiind cauza unei boli specifice. Sunt modificări ale postulatelor lui Koch. Acestea sunt după cum urmează:

 • Agentul viral trebuie găsit în fluidele corpului gazdei (animal sau plantă) în momentul bolii sau în celulele care prezintă leziuni specifice acelei boli.
 • Materialul gazdă cu agentul viral utilizat pentru inocularea gazdei sănătoase (organismul testat) trebuie să fie lipsit de orice alte microorganisme.
 • Agentul viral obținut de la gazda infectată trebuie să producă boala specifică într-o gazdă sănătoasă adecvată și / sau să ofere dovezi ale infecției prin inducerea formării anticorpilor specifici împotriva agentului respectiv.
 • Material similar (particule virale) de la gazda nou infectată (organismul testat) trebuie izolat și capabil să transmită boala specifică altor gazde sănătoase.
nu au putut dovedi existența Sars-CoV-2

Indiferent de setul de postulate utilizate, SARS-CoV-2 nu reușește testul. Dr. Andrew Kaufman face o treabă extraordinară explicând de ce în acest videoclip. S-a demonstrat că coronavirusul SARS-CoV-2 (care ar trebui să provoace boala COVID-19) este prezent doar la persoanele bolnave și nu la persoanele sănătoase. De fapt Andrew Kaufman se alătură specialiștilor din întreaga lume declarând că este sceptic cu privire la boală și vaccin. Detalii aici!

Virusul nu a fost niciodată izolatceea ce trebuie făcut cu echipamentul adecvat, cum ar fi microscopul electronic, și nu poate fi realizat prin scanări CT (așa cum au folosit-o chinezii) și testarea defectuoasă a RT-PCR.

Studiul din 24 ianuarie 2020 publicat în New England Journal of Medicine intitulat Un Nou Coronavirus pentru Pneumonia Pacientilor în China 2019 descrie modul în care oamenii de știință au venit cu ideea COVID-19: au prelevat probe de lichide pulmonare și au extras ARN din ele folosind testul PCR. El recunoaște că coronavirusul a eșuat în postulatele lui Koch:

„Dezvoltarea în continuare a metodelor precise și rapide pentru identificarea agenților patogeni respiratori necunoscuți este înca necesară … studiul nostru nu îndeplinește postulatele lui Koch”.

# 2 Virusul teoretic SARS-CoV-2: Cel mai bun om de știință chinez a recunoscut că nu a izolat niciodată virusul

Toate afirmațiile că virusul SARS-CoV-2 a fost izolat s-au dovedit nefondate. Între timp, oficialii au recunoscut că nu l-au izolat. Epidemiologul șef al CDC chinez (Centrul pentru Controlul Bolilor) a recunoscut că „nu au izolat virusul” în acest videoclip.

# 3 SARS-CoV-2 virusul teoretic: CDC a declarat că nu este disponibil niciun izolat cuantificat.

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2016/05/CDC-Vaccines-400x225.jpg
Nu au putut dovedi existența Sars-CoV-2

CDC SUA (Centre for Disease Control and Prevention). În raportul său din iulie 2020 CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel (2019-nCoV) în timp real, raportul Panelului de diagnosticare RT-PCR recunoaște că a efectuat teste PCR bazate nu pe un viral real izolat (o probă sau un specimen real prelevat de la un om infectat) ), ci mai degrabă „stocuri” de „ARN transcris” preluate de la o bancă de gene pentru a „imita un specimen clinic”:

Deoarece nu existau izolate cuantificate de virusul 2019-nCoV disponibile pentru utilizare de la CDC în momentul dezvoltării testului și efectuării acestui studiu, testele concepute pentru detectarea ARN 2019-nCoV au fost testate cu grupuri caracterizate. De lungime completă transcrisă in vitro ARN (Gen N; acces GenBank: MN908947.2) de titlu cunoscut (copii ARN / μL) adăugat la un diluant constând dintr-o suspensie de celule A549 umane și mediu de transport viral (VTM) pentru a imita proba clinică. „(P. 43)

# 4 SARS-CoV-2 Virusul teoretic: CDC a recunoscut că au creat un virus digital de 30.000 de perechi folosind 37 de perechi de probe reale

Așa cum am menționat în articolul meu anterior SARS-CoV-2: The Stitched Together, Frankenstein Virus, CDC a recunoscut deja că SARS-CoV-2 este un virus digital generat de computer, nu un virus viu real. După cum am scris:

„Cu alte cuvinte, este un virus Frankenstein care a fost inventat și cusut împreună folosind secvențe din baze de date genomice (unele virale, altele nu). Nu a fost niciodată purificat și izolat în mod adecvat, astfel încât să poată fi secvențiat cap la cap odată derivat din țesut viu; în schimb, este asamblat digital dintr-o bază de date computerizată. În acest articol, oamenii de știință ai CDC susțin că au luat doar 37 de perechi de baze dintr-un genom de 30.000 de perechi de baze, ceea ce înseamnă că aproximativ 0,001% din secvența virală este derivată din probe vii reale sau țesuturi corporale reale. Cu alte cuvinte, au luat aceste 37 de segmente și le-au pus într-un program de computer, care a completat restul perechilor de baze. Acest pas în generarea din computere constituie o fraudă științifică. „

În acest articol, în studiul din iunie, oamenii de știință din CDC realizează 2 admiteri COVID care distrug narațiunea oficială, dezvăluie modul în care CDC a admis în articolul lor că și-au extrapolat virusul imaginar. Iată citatul:

„Secvențierea întregului genom – Am proiectat 37 de perechi de PCR imbricate care se întind pe genom pe baza secvenței de referință a coronavirusului (GenBank Accession # NC045512). Am extras acidul nucleic din izolate și l-am amplificat folosind 37 de PCR cuibărite individuale.

Un alt mod de a spune acest lucru este că „virusul” a fost construit folosind o tehnică numită asamblare de novo, care este o metodă de construire a genomilor dintr-un număr mare de fragmente de ADN (scurte sau lungi), fără cunoștințe prealabile. . sau ordinea acestor fragmente. Puteți citi mai multe despre asta aicí.

# 5 SARS-CoV-2 virusul teoretic: articolul european Corman-Drosten a folosit un genom „in silico” al unui virus „in silico”

nu au putut dovedi existența Sars-CoV-2

Articolul original Corman-Drosten recunoaște că au folosit o secvență teoretică de virus pentru toată munca și calculele lor. Ei, la fel ca CDC și toate guvernele și agențiile, susțin că acest lucru se întâmplă doar pentru că nu a existat niciodată un izolat disponibil. Mă întreb dacă vreunul dintre acești oameni de știință a întrebat de ce izolatul nu a fost niciodată disponibil.

„În cazul actual al 2019-nCoV, izolatele de virus sau probele de la pacienții infectați nu au fost până în prezent disponibile pentru comunitatea internațională de sănătate publică”.

Un studiu ulterior care evidențiază defectele fatale a fost publicat în articolul Corman-Drosten External Peer Review al testului RTPCR pentru SARS-CoV-2 care relevă 10 defecte științifice majore la nivel molecular și metodologic: consecințe ale rezultatelor fals pozitive. Acesta subliniază modul în care autorii au folosit în silico sau secvențe teoretice de la bănci de computere, nu eșantioane reale izolate de la persoanele infectate. „In silico” este pseudo-latin pentru „teoretic”; În limbaj simplu, sinonimele pentru teoretice sunt „imaginar” și „imaginar”.

„Prima și cea mai mare problemă este că noul Coronavirus SARS-CoV-2 (în publicația numită 2019 -nCoV și în februarie 2020 numit SARS-CoV-2 de către un consorțiu internațional de experți în virusuri) se bazează pe in silico (teoretic) secvențe, furnizate de un laborator din China, deoarece la acel moment autorii nu aveau material de control pentru SARS -CoV-2 sau ARN genomic izolat infectat („viu”) sau ARN genomic izolat al virusului. Până în prezent, autorul nu a efectuat nicio validare pe baza virusurilor izolate SARS-CoV-2 sau a ARN-ului de lungime completă de la acestea.

Cu toate acestea, aceste secvențe in silico au fost utilizate pentru a dezvolta o metodologie de testare RT-PCR pentru a identifica virusul menționat. Acest model s-a bazat pe presupunerea că noul virus este foarte asemănător cu SARS-CoV din 2003 (denumit în continuare SARS-CoV-1) deoarece ambele sunt beta-coronavirusuri … pe scurt, un design care se bazează pur și simplu în rude genetice apropiate nu îndeplinește obiectivul unui „test de diagnostic robust” ca reactivitate încrucișată și, prin urmare, vor apărea inevitabil rezultate fals pozitive. Validarea a fost efectuată numai în secvențe de silicioză (teoretice) și în cadrul laboratorului și nu așa cum este necesar pentru diagnosticul in vitro cu ARN viral genomic izolat. Chiar acest fapt nu s-a schimbat nici după 10 luni de la introducerea testului în diagnosticul de rutină. „(Subliniere adăugată).

# 6 Virusul teoretic SARS-CoV-2: Guvernul Regatului Unit nu a reușit să prezinte dovezi

De asemenea, guvernele multor națiuni din întreaga lume nu au părut să găsească un virus real atunci când au fost provocate să facă acest lucru.

Mai multe dovezi care arată că „virusul” este încorporat într-o bază de date computerizată a unei bănci genetice digitale provin de la Frances Leader, care a pus la îndoială MHRA (Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor de sănătate) din Marea Britanie dacă un virus a fost utilizat în mod real izolat pentru a face vaccinul COVID. Leader a descoperit că protocoalele OMS utilizate de Pfizer pentru producerea ARNm nu păreau să identifice secvențe de nucleotide care sunt unice pentru virusul SARS-CoV-2. Liderul a întrebat dacă „virusul” este de fapt o secvență genomică generată de computer și, în cele din urmă, MHRA a confirmat că nu au un eșantion real:

„Șablonul ADN nu provine direct de la un virus izolat de la o persoană infectată.”

În iulie 2020, un grup de academicieni în cauză i-a scris o scrisoare prim-ministrului britanic Boris Johnson, cerându-i să prezinte în mod independent dovezi științifice evaluate de colegi care să arate că „virusul” 2 al SARS-CoV fusese izolat. Până în prezent nu au primit un răspuns. În mod similar, cercetătorul britanic Andrew Johnson a depus o cerere de libertate de informare la Public Health England (PHE). El le-a cerut să furnizeze înregistrările care descriu izolarea unui virus SARS-COV-2 la care au răspuns:

„PHE poate confirma că nu conține informații în modul sugerat de solicitarea dvs.”

# 7 Virusul teoretic SARS-CoV-2: Guvernul australian nu a reușit să prezinte dovezi

În alte națiuni din Commonwealth este exact aceeași poveste. În Australia, oamenii de știință de la Institutul Doherty au anunțat în mod fals că au izolat virusul SARS-CoV-2. Când au fost rugați să clarifice, oamenii de știință au spus:

„Avem secvențe scurte (de ARN) de la testul de diagnostic care pot fi utilizate în probele de diagnostic.”

Poate că acesta este motivul pentru această declinare a responsabilitătii din partea guvernului australian:

„Fiabilitatea testelor COVID-19 este incertă din cauza bazei limitate de dovezi … Există dovezi limitate disponibile pentru a evalua precizia și utilitatea clinică a testelor disponibile COVID-19”.

# 8 Virusul teoretic SARS-CoV-2: Guvernul canadian nu a reușit să prezinte dovezi

Cercetătoarea Christine Massey a făcut o cerere similară de libertate de informare în Canada, la care guvernul canadian a răspuns:

„După finalizarea unei căutări extinse, regretăm că vă informăm că nu am putut găsi nicio înregistrare care să răspundă cererii dvs.” [Scrisoarea completă de la Health Canada / Santé Canada este la dosar]

# 9 SARS-Cov-2 virusul teoretic: peste 40 de instituții din întreaga lume nu pot răspunde la întrebarea de bază

De fapt, Christine Massey și colega ei din Noua Zeelandă

„Ați depus cereri de libertate de informare la diferite instituții din Canada, Noua Zeelandă, Australia, Germania, Marea Britanie, SUA etc., căutând orice înregistrare care să descrie izolarea unui„ virus COVID-19 ”(de asemenea cunoscut sub numele de „SARS-COV-2”) dintr-un eșantion nealterat prelevat de la un om bolnav … Începând cu 16 decembrie 2020, mai mult de 40 de instituții din Canada, SUA, Noua Zeelandă, Australia, Marea Britanie, Anglia, Scoția, Țara Galilor, Irlandei, Danemarcei și CDC europene și-au oferit răspunsurile și nimeni nu a putut găsi nicio înregistrare care să descrie izolarea vreunui „virus COVID-19”, cunoscut și sub numele de „SARS-COV-2” în mod direct, al unui pacient bolnav ”.

Massey își postează răspunsurile aicí și aicí.

# 10 SARS-Cov-2 virusul teoretic: coronavirusurile anterioare nu au fost izolate

 • Revista spaniolă de sănătate Salud a publicat un mare articol în noiembrie 2020 intitulat „Fraude și falsități în domeniul medical”, în care expune lipsa dovezilor nu numai pentru izolarea SARS-CoV-2, ci și pentru izolarea altor coronavirusuri din trecut. (traducere neoficială aici). Escrocheria este profundă.
Facebook
 • Jon Rappoport a făcut o treabă extraordinară dezvăluind modul în care s-a desfășurat exact aceeași schemă de înșelătorie în anii 1980 (cu Fauci la conducere, conducând frauda), atunci când oamenii de știință au susținut că există un nou virus numit HIV și că provoacă SIDA. Înșelăciunea COVID imită în mare măsură alte pandemii istorice false, cum ar fi pandemia de gripă porcină din 1976. Articolul este Health state: „Secvențele genetice utilizate în PCR pentru a detecta suspiciunile de SARS-CoV-2 și pentru a diagnostica cazurile de boală și deces atribuite Covid-19 sunt prezente în zeci de secvențe ale genomului uman în sine și în cele de aproximativ o sută de microbi. Și asta include grundurile sau grundurile, cele mai mari fragmente luate aleatoriu din presupusul său „genom” și chiar așa-numitele „gene țintă” presupuse specifice „noului coronavirus”. Testul nu are valoare și toate rezultatele „pozitive” obținute până acum trebuie invalidate științific și comunicate celor afectați; iar dacă au murit, rudele lor. Stephen Bustin, unul dintre cei mai mari experți din lume în PCR, spune de fapt că, în anumite condiții, oricine poate da rezultate pozitive! …
 • Vă avertizăm din martie: nu puteți efectua teste specifice pentru un virus fără să cunoașteți componentele virusului pe care încercați să le detectați. Iar componentele nu pot fi cunoscute fără a fi izolat / purificat anterior virusul respectiv. De atunci continuăm să acumulăm dovezi că nimeni nu a izolat SARS-CoV-2 și, mai important, că nu poate fi niciodată izolat … În acest raport vom adăuga rezultatele unei anumite investigații pe care am efectuat-o. din datele publicate. pe presupusul SARS-CoV-2 și pe protocoalele aprobate de OMS pentru utilizarea RT-PCR precum și datele corespunzătoare restului „coronavirusurilor umane”. Iar concluziile sunt extrem de serioase:

Raportul lor a analizat coronavirusurile umane 229E (despre care se spune că au fost izolate în 1965), OC43 (în 1967), SARS-CoV (în 2003), NL63 (în 2004), HKU1 (în 2005) și MERS-CoV (în 2012) ). Și doar pentru a repeta în cazul în care ați ratat-o: au descoperit că presupuse secvențe SARS-CoV-2 se găsesc atât la oameni, cât și la bacterii! Aceasta înseamnă că toate diversele modele in silico ale SARS-CoV-2 conțin secvențe genetice umane existente, deci nu este surprinzător faptul că oamenii sunt pozitivi atunci când primerul sau standardul testat conține secvențe umane.

Concluzie: cultul COVID este o fraudă colosală și o superstiție

Cum a început totul? Oamenii de știință chinezi au prelevat probe de lichide pulmonare și au susținut că au descoperit un virus nou sau nou. Gates-Rockefeller care le-a sprijinit. În Raportul de situație 1 al OMS al noului coronavirus 2019-nCov, aceștia afirmă:

„Autoritățile chineze au identificat un nou tip de coronavirus, care a fost izolat pe 7 ianuarie 2020 … Pe 12 ianuarie 2020, China a împărtășit secvența genetică a noului coronavirus pentru ca țările să le folosească în dezvoltarea truselor pentru diagnostice specifice”.

Cu dovezile prezentate mai sus, revendicările, și revendicările OMS, sunt total nefondate.

Acestea constituie o fraudă absolută

Lumea a fost închisă pe baza unei minciuni, o minciună calculată la rece și atent selecționată, care a fost simulată și pregatită de zeci de ani. Cultul COVID este o superstiție irațională bazată exclusiv pe secvențe virale in silico, teoretice, imaginare.

Cu toate acestea, consecințele lumii reale pentru milioane de oameni care au suferit de stres, disperare, sărăcie, șomaj, alcoolism și sinucidere nu sunt doar teoretice. – Globalresearch.ca

Noi scriem pentru dumneavoastră, în interesul dumneavoastră. Ca să rezistăm avem nevoie de implicarea cititorilor noștri și orice donație ne ajută să mergem mai departe împreună. Dacă ultimele bastioane vor cădea și viitorul unei lumi libere va cădea. Implicați-vă și susțineți pe cei care vă sunt alături! Donează pentru Oficial Media![wpedon id=”88835″ align=”center”]


Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share