Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Profesor și jurnalist decedat după prima doză de vaccin făcută chiar de ziua lui

Acesta își făcuse prima doză de vaccin anti-Covid pe 6 februarie, chiar de ziua lui, la Centrul de Vaccinare de la Rădăuți iar ieri, în jurul orei 16.00 i s-a făcut rău. Rudele susțin că a sunat singur la 112 pentru a solicita o ambulanță care să îl transporte la Spitalul Municipal Rădăuți unde cadrele medicale au decis că se impune transferul la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Citește și: Alexandru Rafila: Măștile NU se poartă pe stradă! | Oficial Media

Profesor și jurnalist decedat după prima doză de vaccin

Distinsul prof. Gheorghe Dolinschi, din Arbore, a plecat la Ceruri. Om la catedră și de cultură, moderator al unor posturi tv din zonă și iubitor și promotor al tradițiilor locale, Gheorghe Dolinschi a trecut în lumea celor drepți. În jurul orei 22.00, Gheorghe Dolinschi ar fi decedat in urma unui stop cardiac.

Profesor și jurnalist decedat după prima doză de vaccin

Scriitor prolific, autor a 15 cărți, ultima, „Jurnal de fronturi (1914-1918 și 1941-1942), apărută la Editura Septentrion 2020, Rădăuți – Bucovina, editată sub egida Asociației Cultul eroilor „Regina Maria”, Filiala Suceava a Societății pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina și a Societății Scriitorilor Bucovineni, dedicată „prea iubitei mele familii Dolinski” și închinată „tuturor românilor care, la chemarea Patriei, fără șovăire, au plecat să lupte sub drapelul tricolor, mulți dintre ei rămânând în pământ străin, multora dintre ei nu le mai sunt cunoscute mormintele, plătind tributul de sânge pentru apărarea țării.

Gheorghe Dolinschi împlinise pe 6 februarie 2021 vârsta de 76 de ani. Era cunoscut și ca autor a zeci de articole din presa locală în mod special în cotidianul „Crai nou”. Ultimul său articol a fost publicat pe 7 ianuarie 2021, intitulat Revista „Mesager bucovinean”.

Presa mare internationala nu mai poate sa ascundă adevărul

Un studiu american arată însă o sensibilitate a celor bolnavi de inimă sau cu probleme vasculare și nu recomandă vaccinarea acestora, avertizând autoritățile în acest sens. Aceasta ar putea fi situația și în cazul decesului femeii de 73 de ani din Bacău și al asistentului medical de 49 de ani din Mangalia – nici unul recunoscut oficial ca fiind din cauza vaccinului – în timp ce cazul ascuns de Ministerul Sănătății și Institutul Marius Nasta din București, al unei asistente medicale în vârstă de 55 de ani, este încă sub investigație.

Surse: activenwes.ro, stiridinbucovina.ro


Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva? ?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

 


Distribuie acest articol Oficial Media
Share